När vi ändå är på gång....

Affe presenterar:
      SVENSKA KÄNDISAR JAG VILL SEXA!


VARFÖR!?

Varför vill en av Sveriges hetaste MILFAR någonsin dela sänghalm med Sveriges mest ärftliga underbett genom alla tider? Sveriges mest påklistrade kille, men den äckligaste syrran som vandrat på denna jord? Fy fan! Där försvann mina chanser.....



Bäst idag

The Dutch Rudder :)





/Stefan (googlade dutch rudder och träff nr SJU var rätt kul)

Ett blogginlägg

Dagen har ägnats åt att undvika plugga. Det gick som vanligt bra. Har too much att ta tag i så jag skiter i allt istället. Orkar knappt med skiten längre. Vill slippa allt som har med skola att göra. Helst skulle jag följa med brorsan å Moramicke till Thailand om en vecka. Jävla fanskap är vad dem är, åka utan mig....igen!! Men nej istället skall tiden ägnas åt att ta igen tre tentor, gå en metodkurs, påbörja ex-arbete plus vid sidan om det så läses det en distanskurs. Skjut mig nån snälla. Nästan så man önskar sig tillbaka till kugghjulsfabriken å då ska man veta att jag ibland drömmer om stället och lättnaden när man vaknar är skönare än lättnaden när man typ drömt att man har trillat ut för ett stup och störtar 100 meter ner mot en grop full med Jehovas Vittnen som riktar ett varsitt spjut uppåt samtidigt som man hör Britney Spears nya skiva spelas, och sen då vaknar å inser att det bara var en dröm.

Aja har väl en sommar man kan se fram emot iaf. Den 7 Juni är det Bruce som gäller. Har varit en ovanligt duktig son med som köpte två biljetter i födelsedagspresent till far min, var iofs mor som blev gladast så får väl hoppas att far väljer att ge den andra biljetten till henne :P.

Nu ska jag komma på nya sätt att orsaka sig själv fysisk smärta som dövar det man känner på insidan, är lite sugen på att runka med en sax.

/Stefan

Svenska kändisar jag vill sexa! - Affe

Tuva... åå min vackra duva! Du klär i luva, ååå, jag får snuva!


Svenska kändisar jag vill sexa! - Affe

Tuva... åå min vackra duva! Du klär i luva, ååå, jag får snuva!


Dårens mamma

Dårens (tomteverkstan) mamma har startat ett träningsprogram för överviktiga på nätet. Ofta vågar inte grovt överviktiga gå till en allmänt gym för att de känner sig uttittade och hånade. Därför tycker jag det är ett underbart initiativ av Marie Danielsen att starta ett program som man kan följa via datorn och utföra i sitt kontor eller vardagsrum!

Tack för din insats!

in action

Det närmar sig....

Imorgon får jag eventuellt veta om jag fick jobbet som arbetsledare eller inte. Det betyder att antingen kommer jag spy galla här på bloggen. Visa mitt hat mot allting och vara apatisk en lägre tid. Eller så kommer jag skriva ett glädjefyllt inlägg. Med bilder på vackra saker och avsluta varje mening med "WIIIIHOOOOOO YAHAAAALLÅÅÅÅYAAA YEEEESSS".

Vi får se!
//Affe (som fått ovanligt mycket stryk av Stefan i Nhl09)

Obama's Elf

Hittade den här på 1000apor. Tycker den är skitkul!


Avföring

I genomsnitt har man gjort sig av med 1400 kg avföring när man uppnåt 30 års ålder.

Har ni tänkt på hur obehagligt det är att gå på toa dagen efter en riktig brakfylla?
Det har jag.

Bakfull

Jag är bakis. Behöver nog inte förklara varför. Men idag kan jag iaf stava. Ångest har man med, varför ska man alltid bli så full å varför raggar man inte vidare på tjejer man träffar i kön? Hade ju gjort allt grovjobb i kön så var ju bara att slå till egentligen. Men nej istället sveper man två Vernet å sen var den kvällen körd.

/Stefan

Typ

Min stösrsta upptäckt ikväll var att en av tjejerna i min klass, en av det bästa, hade rätt ordentlig koll på Emelie min gamla hjöryekrossartjej. Försökte förklara för henne vilken tjej jag menade å jag tänkte att det här är nog lugnt för hon kommer inte ha koll på henne men de räckte med att jag sa förnmanet på en av hennes kompisar för att min klasskamrat skulle lista ut vilken tjejn var. Det var inget som jag upplevde posititivt trots att fany stod å drog i mig å ville ligga.

/Stefan, skrivet på fyllan å jag tänker inte rätta texten

Fylleinlägg

Tänker inte skriva något pinsamt nu, bara för att jag är packad. Men tyckte att det var för i helvetes mutta på tiden att vi på Stefan & Affe skiver ett fylleinlägg.

Så jag ska komma med några tillkännagivanden; trots att de senaste 6 som snattat från butiken jag jobbar i är blattar så gillar jag blattar. Speceillt såna från Montenegro eller Serbien. Fan va sköna de är.

Och trots att jag inte fick muttwald idag så är jag glad för jag la grunden till senare dopp i grytwald.

Hej då mamma!
ZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.............!

Instämmer

Som Stefan tidigare berättat: Ikväll ska vi fan supa. Och imorgon ska jag vara rejält bakis. Och jag ska fan tycka att det var värt det.

Min nya grej är att ta en iskall öl när jag duschar hett. Fy fan i min mosters borre vad det smakar gott.

Det var allt om det du vet. Sa ju till dig.......

Reklam

Blogg.se verkar ha lagt in reklam på vår blogg. Buuu den som var sååå fin är nu nersmutsad med reklam. Som vi inte ens får pröjs för. Borde ju vara attraktivt att annonsera på vår blogg då vi har så många läsare. Säkert 11 st återkommande.

/Stefan

Ikväll....

...ska vi dricka spånk.

Pirate Bay

Tänkte skriva lite om Pirate Bay som ju har blivit lite polisanmälda av en del giriga rättsobjekt (ja jag kan kalla dem så eftersom jag har 15p juridik på mitt konto :P).

Det skall i rättegången kommas fram till ifall Pirate Bay är skyldiga till medhjälp av fildelning eller nåt sånt konstigt. Det är som att polisanmäla duka för att dem säljer knivar och sen döma dem för medhjälp till mord. Men anledningen till att skivbolagen stämmer Pirate Bay är att dem vill stoppa utvecklingen, vilket givetvis är omöjligt, för att dem ska kunna fortsätta mjölka pengar ur tjejer som köper all möjlig kommersiell smörja. Dagens artister rövknullas av skivbolagen och tjänar ca 50-150 öre per såld skiva?!? Fatta 1 kr per skiva som kostar sådär 200 kr att köpa. Trofan skivbolagen vill ha kvar en så snedvriden marknad.

Skivbolagen riskerar att bli onödiga och överflödiga i framtiden så därför kämpar man med näbbar och klor nu för att klamra sig fast vid kanten till ruinens brant. Skrev nyligen ett arbete i framtida marknadsföring som är högst aktuellt och kopplat till det här ämnet, marknadsföringsgurun Kotler skrev i en artikel från 1972, som användes i arbetet, att ett företags hälsa kan mätas i hur villigt det är att anpassa sig efter ändringar i dess omgivning. Internet är en kraftig ändring i alla företags omgivning som man måste rätta sig efter om man vill överleva men skivbolagen är för tjuriga och bakåtsträvande för att göra det. Men det gör man inte utan istället så gräver man sin egen grav, de skivbolag som inser det här och ändrar sin affärsplan är de enda skivbolagen som kan överleva.

Man måste hitta nya sätt att nå ut till konsumenterna och även inse att kommersiella artisters tid snart är förbi. Det band som kommer bli kända för att ha det bäst säljande albumet någonsin är, inte som man kan tro Beatles, Abba, U2, Bruce Springsteen & the E-street band eller Metallica, utan *trumvirvel* NSYNC!!! Hur pinsamt är inte det? Om hundra år kommer man läsa i historieböckerna att dem här NSYNC dem var ett fint band med många fina bitar. Men det är i sig ett bevis på vilken jävla makt skivbolagen har haft. Kan man få NSYNC att bli det bäst säljande nånsin så är det något som är fel och dem enda som borde bli stämda och fällda i en rättegång är alla småtjejer och dess föräldrar som har bidragit till det här.

/Stefan, Marknadsanalytiker.

Affe vs. Tradera

Igår var en seg dag. Jag hade ungefär... hm.... en, två, tre.... NOLL saker att göra. 2½ men och Tomb Raider tittades på. Efter att ha gått mellan dator och tv hela dagen satt jag åter igen vid datorn och hade ingen sida att gå in på. Ingen oläst nyhet på Aftonbladet eller Expressen. Ingen ouppmärksammad nyhet på eliteprospects.com

Jag surfade därför in på tradera för att kolla på "sista minuten" fynd. Alltså sådana auktioner som går ut inom några minuter.
Hittade en klocka jag tyckte var het. Budet låg på 500 spänn.

Tråkigt som jag hade gick jag in på Pricerunner och kollade vad klockan brukar kosta. Den brukade kosta 1200-1500. Hmm... rätt billigt således.

Går åter igen in på tradera och lägger ett bud på 520 kronor. Tänker att "Äh, jag kommer ändå aldrig få den".
SMACK SMACK SMACK!!!! Grattis till vunnen auktion!! BETALA till detta konto! SMACK SMACK!
Vad i hela helvete?

Jag har ju redan en klocka! En Citizen dessutom. Skitdyr och skitfin! Vad fan ska jag med en klocka till. What!? 150 kronor i frakt? Vafan!

Så nu sitter jag här med en klocka och vet i fan vad jag ska göra med den. Den ser ut så här:


Kom sedan ihåg att farsan många gånger sagt att han skulle använda klocka bara han hade en som såg bra ut. Han känner sig lite efter när han aldrig har klocka på sig. Så vad tycker ni.
Är den för modern och hip för honom?

Farsan ser ut ungefär så här. Skulle klockan passa honom?
Farsan

Svenne vs. Blatte

Eftersom denna blogg är semi-anonym så använder vi aldrig folks riktiga namn.
Därför ska jag nu berätta en historia om en kille, låt oss kalla honom IVAN.

Jag och den personen som vi i det här inlägget valt att kalla Ivan upplever då och då språkbarriärer. De senaste dagarna har det dock framkommit att det inte bara är språket som skiljer oss, utan även ibland attityden och beteendet.

I Lördags var... eeh... just ja, Ivan, på ett lokalt uteställe. Han fylleringde mig medan jag satt och hade Nhl turnering med Stefan, och låt oss kalla de andra två Ove och Razzmice. Han berättade (mitt i ett viktigt skede i matchen) att han hade det trevligt och bla bla bla bla, okej jag erkänner, jag lyssnade ungefär på vart tredje ord.

Dagen efter, alltså Söndag, ringer han och samtalet lät ungefär så här;

Jag: Aaaa Affe!
Ivan: Tja det är "Ivan". Vad gör du?
Jag: Inte mycket fan.
Ivan: Jag är ganska het.
Jag: Jaha.. okej?
Ivan: Igår på dansgolvet gick jag fram till 3 tjejer som stod och dansade och på 30 sekunder så hånglade jag med dem.
Jag: Ok......ej?
Ivan: Ja! Värsta heta. "Abraham" gick bara därifrån för att han blev så avis.
Jag: Där ser man. Bra jobbat.
Ivan: En av dem var aspackad. Läskigt att se. Kunde inte stå. Hon ville knulla.
Jag: Oj då. Men du knullar ju aldrig? Du bjuder ju aldrig damerna på det.
Ivan: Nej jag vet. Hon var liten också. Så jag ville inte.
Jag: Nehe okej...
Ivan: Men de andra var asheta.
Jag: Bra jobb!
Ivan: Så jag ville bara ringa och säga att jag är ganska het.
Jag: Bra jobb.
Ivan: Jag är kungen. Hej då *klick*

Här behöver man minsann inte fråga om han fick några ragg och hur de såg ut och om de var roligt. Han ringer alltså bara för att berätta att han hade fått knulla om han ville och att han är snyggast i världen.
KULTURKROCK!
En svenne hade väl ändå i detta läge berättat att han varit ute, och OM frågan hade kommit på tal berätta att det gick okej på tjejfronten. Och SÄKERLIGEN skulle inte meningarna "Jag är het! Jag äger! Jag är kung!" yttras över huvud taget.



SKILLNADEN PÅ SVENSKAR OCH BLATTAR SAMMANFATTAS;

Svenne: "Hej. Jag var ute igår. Jag dansade och pussade en tjej. Jag är glad"
Blatte: "Bruuschan! Jag äger! ALLA var avundsjuka bara för jag var snyggast och alla ville knulla mig. Det är sant. Fråga alla som var där!


Blod i bagageluckan

Har man fått en blodfläck i bagageluckan är det viktigt att snabbt få bort den.
Då är det viktigt att du snabbt använder KALLT vatten. Använder du varmt vatten kommer nämligen blodet börja koagulera och bli en tjock smet som kräver starka rengöringsmedel för att få bort.

Har jag hört.....
//Affe

Gay

Snart kommer ett inlägg från Stefan som handlar om huruvida det är Gay eller Okay att bjuda hem en kille på "tv-spels kväll" 5 minuter efter man träffat honom.

Hej hallå dagboken!

Igår bytte jag dammsugarpåse för fösta gången i mitt liv. Jag hostade. Det var roligt.

(ps. Stefan, jag dammsuger fan flera gånger i månaden. Men eftersom den alltid suger litegrann så har jag aldrig bytt. Nu när jag bytte så sög den fan hål i golvet)

En het tjej i en hård säng

Ikväll kommer en het tjej sova hos mig. Hon är typ lika het som tjejen på bilden här nedan. Lika het som foppa-febern i Ö-vik eller som en fiskrestaurang i Göteborg. Hon kommer sova här. I hotpants och linne. Några meter bort. Men hon hade lika gärna kunnat sova 246 mil bort. Det skulle vara ungefär lika stor chans att få dansa vågrätt samba med henne då som nu. Vi har en äckligt fastspikad kompisrelation.

Ska ni doppa en het tjej, gör det inom 24 timmar att ni träffat henne. När ni lärt känna henne är det kört. Eller hur Stefan? Så jävla orättvist.

Funderar på att preventivrunka så jag inte får bånge i sovkallingarna. Får se hur det blir med den saken.....


//Pözzzzzar! Affe

Affe frågar Stefan

Om du var tvungen att bomba en stad, vilken som helst, i Sverige. Vilken skulle det då bli?
Osby om det räknas som en stad.

Skulle du ta Brad Pitts pitt i stjärten 3 snabba gånger om det ledde till att du fick ha Angelina en hel natt?
Det kan nog vara värt att få lite Pitt i stjärten i det läget.

Vilken är det godaste ölen?
Nu låter du som en blatte men tror jag förstår vad du menar, skulle nog svara det man får i Tyskland om man beställer öl där.

Hur viktigt är det att ha en bra målvakt i ett hockeylag?
Ha lätt! Sju såklart!

Vad hette din första kärlek?
Lena Handén HETER hon eftersom hon inte är död.

Är du attraherad av Affes mamma?
Kuggfrågor svaras inte på.

Om du var ett djur, vilket skulle du då vilja vara?
Apa, då skulle jag vara precis som vanligt fast faktiskt gilla bananer.

Vad ska en doftgran lukta?
Gott!

Vad får man om man blandar guacamole och plommon?
Dalarnas mest klassiska måltid.

Skulle du följa med "Dåren" in på toa, fånga hans bajskorv i luften, slicka på den och säga "mmmm" om du fick 1 miljon för det?
1 miljon av vad för nåt? Kuggfråga igen. Men för 1 miljon aktier i Apple skullejag nog göra det.

Att hyra en pojkvän

Idol-Kevins skiva är ute! Ville bara säga det. Den viktigaste nyheten kan man tycka.

Hittade den här länken, och tycker det är riktigt jävla kul!
http://www.hyrahyra.se/annons/hyr_en_pojkv%C3%A4n-70223

Ska snart skriva några frågor som Stefan sedan ska få svara på.... hoppas det blir kul.

Kommentera för fan

Ni skriver ju aldrig några kommentarer längre, idioter! Utan kommentarer så överlever inte bloggen. Ät bajs på er!

/Stefan & Affe minus Affe men jag tror han håller med ändå så jag skriver hans namn här så han ska känna sig delaktig å om han inte håller med så har jag ju ändå skrivit minus Affe så håll käft på er för fan.

Belöning

Jag och Dåren är som vanligt ute i sista minuten när vi skriver arbete och måste jobba som två gnuer (hur dem nu jobbar) Mån-Ons. Ikväll så är det inmatning av en massa vetenskapliga teorier som måste plitas ner. Samtidigt kom jag på att jag var jävligt sugen på en öl men jag hade ingen kall. Så jag kom på ett perfekt belöningssystem. La in en öl i frysen och systemet går då ut på att ju mer jag skriver ju längre får ölen ligga kvar i kylen å ju längre den ligger kvar ju kallare blir den. Mycket skrivande är lika med iskall öl och lite skrivande är lika med pissljummen öl. Dricker jag den pissljummen så kan jag iofs låtsats att det är en festivalöl vilket passar bra en dag som denna när det avslöjats att Metallica kommer att spela i Hultsfred i sommar på någon endags-rockfestival.

/Stefan som helt plötsligt blev rätt motiverad

Affes penna

1/4 eller var det 1/5 av alla Amerikanska män skulle ligga med Brad Pitt OM det ledde till att de fick ligga med Angelina Jolie.
Funderar på om jag själv skulle ta pitt (haha, dubbel betydelse) för att få doppa Angelina.

Slutsats: Om Pitt bara behövde stoppa in, och dra ut pitt, en enda gång, hade jag gått med på dealen. Hade jag däremot tvingats bli hårdpumpad i en kvart för att få smaka Angelina hade jag tackat nej till detta förkastliga förslag.


Jag skulle vilja se en sitcom i stil med "2 ½ Men" där Stefan medverkar. Där får man följa mig, Stefan, och en.... eeh... liten hund, i vårat dagliga liv. Stefan som har världens otur med tjejer, förlorar i Nhl, och sitter inlindad i en filt i min soffa. Medan jag kärar ner mig i tjejer som har pojkvän, blir bästa vän med tjejen i fråga samt. struntar i disken, äger i Nhl09 och sparar olika skäggformationer.
Hunden äter, bajsar och sover... typ. Skulle du se serien?

Mitt jobb annonserar att de söker en ny arbetsledare, eftersom hälften av personalen blir på smällen eller börjar plugga. Är grymt sugen på att söka tjänsten. Har börjat jobba på saker jag anser mig vara dålig på. T ex, säga ifrån när jag ser några skitungar stöka i rulltrappan eller sno "gratispennor". Förr lät jag dem hålla på. Jag vet ju att vi fyller på pennor varje dag och att de inte kan leka i rulltrappan så fort nån annan ska upp. Men nu ryter jag fan i.
- "Öööj! Du med fickan full med pennor! Man tar EN penna, sen skriver man upp på EN lapp vad fan man ska ha"
- "Ni där! Här leker vi inte i rulltrappan"!

Vet ni hur man ser att en bil är från Jamaica?
- På REGGAE-streringsplåten"

Vet ni hur man ser att en bil är från Spanien?
- Växellådan Emanúel

Vet ni hur man ser att en bil är från Tyskland?
- Det [German] inte!

Vet ni hur man ser att en bil är från Lettland?
- Den väger knappt någonting, den är jätte-LETT

Vet ni hur man ser att en bil är från Estland?
- Den har 100 Estkrafter



Hur kommer man över nån?

Min TV fungerar dåligt just nu eller ja är väl inte teven men just nu fungerar bara dem kanalerna som man inte ens skulle vilja ha om man fick betalt för det =svts kanaler, tv4 och kanalernas kanal nämligen Star! Iaf så räcker frånvarandet av sitcoms att titta på såhär på natten till att jag ska börja grubbla å få ont i magen.

Idag var första gången jag mötte Carro efter våra samtal, vart iofs bara ett snabbt hej när hon passerade mig å Dåren i skolan, men hejet räckte till att jag skulle få ont i magen. Var nog iofs "möta folk som krossat mitt hjärta"-dagen idag. Mötte först Emelie (den största hjärtekrossaren av dem alla), sen Carro, sen Emelie igen å sen i stan en st Malin från lite längre bak i tiden. Nu var det väl iofs mest att möta Carro som var jobbigt men dem andra påminnelsena hjälper inte riktigt till i det läget.

Men iaf är det nån jävel som vet hur man kommer över tjejer? Just nu känns det bara tomt. Jag har fan redan lyckats börja sakna henne. Eller ja jag saknar väl tanken på oss tillsammans. Saknar hur det var innan hon började dra sig undan. Saker var så mkt skönare då, man hade liksom hopp om något bra men det sket sig å nu känns det mest tomt.

En del av mig är nog rätt arg på henne för jag tycker fan inte hon har skött det hela så bra. Skulle vilja få ett utbrott på henne egentligen, skulle nog kunna hjälpa lite grann att bara få ur sig det. Men samtidigt så vet jag att jag nog inte skulle känna mig så tillfredställd efteråt ändå. Hon är liksom inte en sån man vill skälla på. Hon skulle inte stå där och käfta emot eller nåt utan snarare bara lyssna på allt, ta in det, hålla med och sen börja gråta och tycka illa om sig själv. Vilket knappast skulle hjälpa henne att hitta någon inre styrka som hon hävdade att hon behöver göra innan hon är redo för någon ny kille. Men samtidigt så vill man ändå skälla på henne, det ultimata hade varit om nån av er därute som inte är känslomässigt inblandad i det här hade gjort det. Visst jag hade känt empati för henne men hade blivit glad av att nån stått upp för mig också (notera stavningen Dåren).

Det där med inre styrka leder in mig på nästa grej. Hennes orsaker till att hon inte behövde någon kille just nu var att hon behövde hitta en inre styrka, ta reda på vad hon vill i livet och så var hon rädd för att bli sårbar och för att kunna såra någon annan vilket hon förövrigt verkar vara bra på. Men är inte alla dem där grejerna sånt som alla behöver och som alla tänker på? Den där inre styrkan bygger man ju upp under hela livet, det är inget man bara kan bygga upp och vips så finns det där. Det är liksom inget hus som man börjar bygga på och så en dag så är det färdigbyggt. Och veta vad man vill i livet vafan hallå är det nån som vet det? Tror inte majoriteten av oss ens vet det när man ligger på sin dödsbädd. Men det var tydligen viktigt att veta för annars så var det väldigt lätt att såra någon om man inte visste det. Varför i det röda helvetet ska tjejer tänka så mkt på sånt här tjaffs, låt livet har sin gång bara istället för att begränsa det av sina egna tankar. Och sen att göra sig sårbar det är väl för fan en risk som man får räkna med, lycka till att komma undan det liksom. Jag har blivit sårad ett flertal gånger men inte fan ger jag upp för det. Är det värt att vara ensam bara för att slippa risken att bli sårad? Varför måste man vara själv när man håller på med det här projektet, varför kan man inte släppa in någon i sitt liv å låta den vara med på ett hörn i det här byggandet. Jag tror att faktiskt ha någon där är en sak som gör att man kan hitta styrka, och vilja saker i livet kan man väl göra tillsammans, hur tillfredställande är det egentligen att göra saker själv? Runka vs. knulla nån!?!

Jag tycker iaf att det är relationer till andra människor som gör livet värt att leva. Hur kul är det egentligen att ha ett välbetalt jobb, vara proffs i någon sport eller sitta hemma själv framför datorn å spela poker och tjäna multum om man ändå sen bara kommer hem till ett tomt hus eller en tom lägenhet och det inte är någon som ringer till en. Visst nu är hon ju inte ensam å inte har kompisar eller så men samtidigt så helt plötsligt så kan alla vara borta. Inte att dem dör eller börjar hata henne då men bo på ett campus gör man inte i all evighet å hon har ju bara några månader kvar här. Tror hon att alla hennes kompisar kommer bo kvar här med henne eller flytta med henne nånstans? Nej stå du där själv om några månader å se hur mycket inre styrka du kommer ha då.

Sen såklart som mitt liv har fungerat så skulle jag inte bli förvånad om allt det där tjaffset ändå bara var dåliga bortförklaringar så att om nån månad eller nåt så ser man henne helt plötsligt hand i hand med nån kille. Men då kommer fan hon få känna på en hårtork som skulle få Sir Alex berömda hårtork att framstå som en hårtork som inte ens kan torka ett mikroskåpiskt pubishår. Men med mitt flyt så kommer det bli så. Hur många människor råkar ut för följande:Bli störtkär i en tjej och sen få hjärtat krossat av henne, vid tillfället så bor man 12 mil ifrån varandra, när man mår som sämst så flyttar man till ett nytt ställe och samtidigt så inser man att tjejen oxå flyttat till samma ställe vilket är illa nog, men eftersom det är mig det gäller så räcker det inte med att bo på samma ställe utan man lyckas då självklart bli grannar så man kan se rakt in i varandras lägenheter och att komma över någon man ser var dag och då blir påmind om är på gränsen till omöjligt och att sen då på det veta att var gång man tittar ut genom fönstret så riskerar man se henne i famnen på nån annan vilket också har hänt. Det här är bara en sak som hänt av många saker men dock den värsta. Så ja jag är rätt inställd på att det kommer hända något som gör det än värre för mig.

/ BitterStefan

Ett porrinlägg

Har under den senaste veckan råkat få på kanalen canal+ efter kl 24 några ggr å då har det av en slump råkat vara snuskiga filmer där. Ok kanske inte bara slumpen som gjort man hamnar där, alla fittor man kan se hjälper till lite i arbetet att komma över den fittan man tycker om.

Men det jag tänkte på är att porr borde väl rimligtvis vara till för den breda massan, eller? De flesta människor är väl egentligen intresserade av sex? Och porr borde väl då vara nån form av återspegling på det här. Så det jag undrar då är om det är jag som är den konstiga som inte blir upphettsad av att först se en kille som slickar en tjej i röven eller av att sen se samma tjej bli påsatt i samma lilla äckliga rumphål och på det sen ta killens kuk i munnen å suga av den som om det vore choklad som har hamnat på bananen. Är inte det iaf liite meningen att man skall bli upphettsad av å se på det å ha en hmm trevlig stund för sig själv? Först sitter man där intet ont anande å tittar lite förnöjt på det hela tills det spårar ur till nån bajsorgie å man mest får spykänslor. Har porren blivit nischad till att bara vara till för alla skruvade sjuka människor därute? Eller är det jag som är skruvad som inte blir upphettsad av bajsslick, bajspackning å sen bajssug?

Det värsta är att porren förmodligen är dagens största sexualundervisning vilket leder till att alla 15-åringar som sitter därhemma lär sig att det är såhär det ska gåtill så att om några år, om det nu inte redan är så, så är de det här som kommer vara det normala. Snart så kommer man inte ens kunna använda packa bajs som nåt skällsord. Skulle man säga "-Ska du hem å packa bajs nu eller?" till en femtonårig kille så skulle han bara svara "-Ja, fan va gött det ska bli" å sen hö hö hö-skratta som ett mumlande mongo å sen tro att han är cool. Jag vill kunna använda packa bajs som ett skällsord. Vafan.

/Stefan med helt normala onsdagstankar 

Mohaha

Efter förra inlägget kände jag mig tvingad att gå till ICA å kolla om jag kunde få ut några biljetter där. Gick fram till disken å sa att jag inte hade en aning om jag kunde hämta mina biljetter där och expediten sa han skulle kolla. Han frågade sen vad det var för biljetter och då gav jag bara honom kvittot med uthämtningskoden på och då det gick upp ett ljus för honom att det var Mr Bruce himself det handlade om så blev han helt till sig. Han knappade in koden i datorn och det gick få ut biljetterna. Har nog aldrig sett en avundsjukare expedit nånsin, iofs inte så ofta man ser sådana.

Han nämnde att Springsteen hade varit här förra sommaren å då råkade jag ju nämna att jag var där oxå och då undrade han om det var den där han startade med Born in the U.S and A vilket det ju var å då började man nästan se hans förakt i ansiktet. Mumlade något om hur mkt tur vissa har. Han var dock inte otrevlig på nåt sätt men kul var det. Vi stod nog i 10 min å pratade om den där mannen från New Jersey, medan kön bakom mig bara växte. Fick höra att han varit på någon avskedskonsert i Köpenhamn på 80-talet å den var enligt honom en av världens bästa konserter nånsin.

Gick sedan vidare in i butiken och när jag stod framför chipshyllan så kom han gåendes å när han fick syn på mig sa han -Är du här nu din gris?! Varvid jag svarade att ja man måste ju fira lite å sen ignorerade han mig.

/Stefan

Blir hungrig

Har precis tittat på damernas Super-G i VM och det ju gick ju bra.....för den som vonn då. Anja Pärson åkte ur å nu står hon å ursäktar sig i TV men allt jag kan tänka på är att hon ser ut som en julagris, jag blir hungrig! En annan sak jag funderar på är varför det heter Super-G!?! Nån som vet varför? För att åkarna verkligen är på G, ja verkligen på Super-G? Eller för att dem har G-string på sig, en riktigt Super-G-string? Eller för att det vibrerar så gött i skidorna så det sprider sig till G-punkten, ja Super-G-punkten då?

Verkar vara ett jävla strul med Springsteenbiljetterna för dem som har köpt till sommarens konserter i Stockholm. Eftersom jag är en av dem så hoppas jag verkligen inte det är strul med mina med, kanske får springa å kolla på ICA om man får ut dem där. Men jag får se på biljetterna som tjejer å tjejer får jag aldrig strula med så det ska nog lösa sig.

Å ja just det imorrn så fyller Barnarpsdåren år. Är det några som är sugna på att bli bjudna på tårta av honom å sen festa till det lite? Isf hör av er till honom inatt kl 05:00 typ. Ring gärna multipelt antal ggr. Kanske 23 skulle vara en passande siffra. Jag har köpt en Man U-tröja till honom med Gary Nevilles autograf på. Den blir han nog glad av.

Nu intervjuar dem Lindsey Vonn på TV å hon gör mig hungrig av andra anledningar, där ligger du i lä Anja, se och lär. Tjockis!

Finns det heta svenska kvinnliga idrottare? Kom gärna med förslag. Veronica Wagner behöver inte nämnas för hon är redan paxad av en havsvarelse.

/Stefan

Stoooora bröst

Efter att ha haft lite mer kontakt med Carro-bruttan så har jag fått reda på lite mer fakta om varför hon har betett sig som hon gjort och samtidigt så har saker och ting börjat sjunka in och man inser att det är kört vilket gjorde att man blev grubblig och ledsen i helgen och för att bryta av allt destruktivt tänkande så kom jag fram till att en rejäl bläcka behövdes. Åkte hem till hemma hemma och festade med min bror i mina gamla kompisar. Bara att åka bort härifrån gör så att man får bort en del tankar. Iaf så vart vi först på förfest hos en 30+ tjej/kvinna/tant som bodde i fetekåken Arne, har nog aldrig varit i ett så fint hus. Efter förfestandet bar det av mot ett av dem sällsynta uteställena back home, det var rekommenderad ålder 28 där så jag tyckte det som 27åring skulle bli ganska skönt å va yngst för en gångs skull =).

Väl ute så var jag ännu ganska nykter å kände mig sådär igång men efter ett par vändor i baren löste det sig. Träffade på en brutta som såg slampigast nånsin ut, hon jobbade tillsammans med min kompis, som Affe kallar för MoraMicke. Hon hade en kompis som Stefan bestämde sig för å ragga på vilket gick hyggligt framgångsrikt iaf. Efter en del tajt dans (å visst taffsande från mitt håll :P) så vart det lite hångel med, alltid trevligt.

Det var väl allt från själva utestället som var värt å rapportera. Möjligtvis att jag såg Affes sliskiga gamla arbetsledare där som en gång nekat mig ett jobb. Efteråt sen iaf så lyckades jag övertala bruttan att ha efterfest och att jag skulle få sova där. Väl framme på efterfesten så intogs det mer alkholhaltiga drycker osv. Dock så framkom det att mitt ragg inte var så ung som jag trodde utan snarare en 32 taggare med två ungar. Kändes väl på festen allt eftersom att det inte skulle bli nåt KNULLANDE med henne och intresset från min sida försvann väl lite med efter man sett henne i ljus (lusten försvann säkert med en hel procentenhet).

Men där fanns en brutta till som jag till en början inte brydde mig så mkt om då jag tänkt doppa 32taggaren. Men hon gjorde vad hon kunde för å få mitt intresse iaf, satt jämte henne i köket å då började hon orma sig å ta sig på pattarna å på mutteriet å försökte se allmänt kåt ut, var nån lek där hon försökte få makt över mig eller nåt men konstigt nog så ignorerade jag bara henne å spelade svår :P. Men kan meddelas att hon hade stora lungor å fin urringening så det var svårt att hålla blicken borta därifrån. Men dem där melonerna skulle hamna i fokus lite senare då hon började prata om att hon älskade bröst och så började hon prata om att folk hade frågat henne hela kvällen om det inte var jobbigt att ha så stora bröst. Då försökte hon övertyga mig om att dem inte var så stora och ville jag skulle känna på dem för att själv se att dem inte var så stora. Till min förvåning sa jag först nej å sa det kändes lite billigt vilket gjorde henne sur, så då fick jag ju offra mig å känna på dem :P. En stund senare så blev jag själv med henne i köket och då började hon prata om ärr å då visade jag mitt stora på magen å hon blev helt till sig å sa att det var jävligt sexigt å sen såg hon att jag var lite mullig vilket tydligen var positivt å man märkte hur det började rinna till mellan benen på henne, hennes besvikelse var stor när jag sen sa att jag inte bodde där utan bara var på besök men kåt var hon. Men såklart som alltid i Sverige så kommer det en jävla cockblocker å förstör allt.

Kvällen slutade sen med att jag delade säng med 32taggaren, dock utan action. Kan meddelas att hon både sov som en stock å snarkade som ett sånt där företag som sågar i stockarna. Hon satte ett alarm på mobilen som ringde på morgonen utan att hon vaknade, det väsnades i 30 sekunder typ sen gick den automatiskt in på snooze. Proceduren upprepades kanske 10-15 ggr under morgonen sen, det var kul, NOT!

Nu är jag hemma igen å är bakis!

//Stefan

RSS 2.0