Aj aj aj i min kropp

Vaknade upp nyligen för årets näst sista dag med smärtor å seghet i min kropp. Varför är det så? Har funderat på det en stund nu. Är det för att jag varit iväg och åkt skidor? Det tar ju på låren när man kommer där i 100 knyck och sicksackar sig emellan alla människor som verkar har rymt från nån psykavdelning där dem sitter för att dem tror dem är plogbilar. Är det för att min bror tacklade mig när vi hoppade av en lift för att sen åka rakt över mina skidor och haka fast i min ena skida så att skidorna på nåt sätt åkte på ett varsitt håll utan att man kunde stoppa dem så att ena knäet försökte hoppa ur led och svanskotan fick en rejäl smäll när den daskade ner i det isiga underlaget. Är det för den sega bilfärden där man sitter å trycker i ca 10 timmar? Är det för den långa promenaden i kylan igår där knäet såsmåningom gjorde sig påmint? Eller är det hyvää hyvää håll i er nu för att jag fyller 27 jävla år idag??

/Stefan

Paus

Nu slipper ni höra på mitt gnällande ett tag. Ska åka iväg strax. Ska först hem till mor å far på annan ort å sen bär det av mot Trysil, Norge för en veckas skidåkning och julfirande där det faktiskt är snö istället för regn och snålblåst. Får se om "Affe hård som en bandyboll när han sitter bakom en datorskärm" skriver något, han begav sig oxå iväg över jul plus nyår idag.

Men iaf god jul på er från mig El Stefano!!! Vi ses å hörs snart igen å då är alla utlandsstuderande tillbaka igen så då får det fan bli lite liv i luckan igen och inte bara brudhistorier i moll.

Mobilbloggar

Nu är vi fan moderna. Här sitter jag på ett tåg och skriver inlägg. Varit uppe sen 4 i morse för att hinna med skiten till tågusling. Tänkte ni skulle gissa var jag är. Vinnaren, den som gissar rätt först, får en påse skumtomtar!! Stefan får inte gissa. Tåget befinner sig nu i en stad dit Bert Ljung fick lov att bege sig för att hämta hjälp för att spöa Dödgrävaren. Skiv er gissning i en kommentar.

Glögg

Glögg med inslag av chili och ingefära; Its the grej. Köp den. På Ica.

Fick ett kommentar-inlägg från något äckel som heter "Maxin" eller något i den stilen. Något spam om att jag skulle kolla hans/hennes blogg. Den gick ut på att "Titta jag lägger upp en bild på kola, heja mig, va bra jag är". Blev uttråkad och irriterad.

Into the wild
, som Stefan hatar, är faktiskt riktigt vass. Antar att den var kass för att Steffwald la ner all energi på att störa sig på att hans bitch inte gosade med honom istället för att uppskatta filmen. Bitchar hit och bitchar dit, de finns överallt. Vissa heter Bella, vissa heter eeh... vad ska vi kalla henne... Aurora. Men de flesta heter faktiskt Emelie.

PANG!

Ett bevis på hur jävla tattiga kvällstidningar vi har. Både Expressen och Aftonbladet är som jävla "Hänt Extra". Fatta att hela Europa, ja, fan hela världen skrattar åt vår journalistik.


jag tror jag hatar tjejer

Varför låter man sig påverkas så mkt av människor med östrogen? Man borde vara hård å rycka på axlarna men här är jag, helt knäckt. Varför då? Vet inte exakt. Men min krångliga flicka hörde till slut av sig å ville hitta på nåt innan juluppehållet å onsdagkvällen var den enda som passade för henne så det fick man ju rätta sig efter, såklart. Inte kan man nån gång rätta sig efter mig. Tisdan hade passat bättre men den skulle ägnas åt glöggkväll. Å onsdagen skulle kanske ägnas åt nån klassgrej (för 325469:e gången på tre veckor) men på onsdagmorgonen hörde hon av sig å sa hon var ledig. Hade hon valt nåt annat i det läget hade jag nog sagt tack å hej till henne.

Men iaf så skulle det bli av. Vi skulle ses för att handla lite mat var den ursprungliga planen men det skötte hon sen på egen hand under dagen. Men när jag sen hörde av henne senare på dan så visade det sig att hon glömt köpa en ingrediens så vi skulle få gå å handla ändå. Hon frågade oxå om vi kunde vara hos mig denna gången för hon hade så stökigt hemma tyckte hon. Då ska man veta att när hon har stökigt så ligger det typ två strumpor i soffan och en tidning på bordet, och hon vet att jag direkt inte är så knusslig över stökighet. Så det var snarare första tecknet för mig att det inte skulle bli som jag ville, anade ju att hon ville vara här så hon kunde gå hem när hon kände för det, är vi hos henne så vet hon om att det blir övernattning eftersom jag inte går hem frivilligt och hon inte vågar säga nåt annat. Eller ja det vet man ju inte för jag har ingen aning om vad jag har henne. Vill hon vill hon inte? Ingen aning.

Men iaf så gick vi å handlade den sista ingrediensen och sen gick vi inom hennes place igen för att hämta upp resten, då hördes det att det spelades musik i hennes lägenhet från nåt å jag frågade vad det var. Det kom från datorn sa hon och så la hon till att den kan vara på = tecken nr 2 på att hon tänker gå hem, skulle inte lämna datorn med musik på om hon inte tänkt gå hem igen. På vägen sen pratade hon om att hon blivit så oseriös på sistone å bara festat och varit uppe aldeles för länge osv. Väldigt intressant att höra för mig eftersom hon inte nämnt ett dyft om det innan å man undrar för sig själv varför man aldrig får nån inbjudan till att vara med å festa, samtidigt så går man å säger oj vad kul du verkar ha haft det iaf å låtsats mena det. Sen blir det ännu värre när hon börjar prata om tisdagens glöggkväll där hon fick för sig att hon skulle gå ut på ena studentpuben eftersom folk gick hem tidigt och att hon hade två kompisar som skulle ut. Hmm jo så kan man väl göra började jag tänka innan hon kläckte ur sig "så jag ringde Daniel å sa, -du ska med ut"........ÅHHH du ringde Daniel å bad han följa med ut, Så kul, Verkligen, han är så rolig å cool den där Daniel, verkligen kul du ringer honom. Vafan vafan hatar hon mig eller? Få höra av tjejen man dejtar å gillar att hon ringer andra killar och ber dem följa med ut istället för att ringa mig. Då ska man veta att denna halvindones som heter Daniel var med på den enda fest jag fått följa med på hittils å han råstötte på henne då. Jag hatade den festen. Och honom, jävla dampkille som skulle stå i centrum hela tiden. Men kul att hon ringde honom, verkligen.

Aja kvällen fortsatte och vi lagade mat å det var finemang å bla bla bla. Sen skulle vi se en film. Ville ha en lugn film sas det, valet föll på Into The Wild. Dåligt val. Sinnesfilm. SE INTE!!! Men aja film kille å tjej = sitta å gosa å mysa...eller? Nej såklart inte. Brudfan sätter sig i ena hörnet av min stora soffa och lutar sig mot armstödet. Inte särskilt inbjudande. Efter halva filmen pausar vi lite och reser lite på oss och sen sätter vi oss ner igen men samma sak då. Men hon behagar till slut lägga sina ben över mig iaf. Det var så mycket action jag fick. Vi pratar lite slött samtidigt som filmen rullar på i bakgrunden. Verkligen pissfilm. Sen så börjar hon prata om att nån gång nästa termin så ska en av hennes kompisar flytta in hos henne av några skäl som nämns som praktiska. Man blir ännu tröttare å undrar när fan i helvetet ska vi kunna ses nu då? Kommer man nånsin få vara ensamma. Kommer hon asa med sin kompis hit ifall vi ska göra nåt här? Å vem fan vill bo ihop i en ministudentlägenhet? Hur kommer man ens på idén!?!?

Aja vi tittar en stund till å sen säger hon innan filmen är slut att hon ska gå hem å sova. Å där nånstans är kvällen fullbordad som en skitkväll. Vi småpratar lite ut i hallen å kramas hejdå å god jul och pratar lite till å hon undrar när jag kommer tillbaka hit igen å jag undrar när hon kommer tillbaka. Innan nyår visar det sig för hon skulle tydligen fira i stan hos en kompis. Den givna följdfrågan från henne på det är då??? Ja vad säger ni? Min hade iaf varit -vad ska du göra då? Men nej det blir ingen fråga utan hejdå.

Hur f-n kan det ändras från pusselipuss å gosgos till nån hata mig kampanj bara sådär??

Aja nu skrev jag ett långt inlägg här å alla ni som lyckats läsa hela skiten ni är bra människor, eller så är ni bara väldans uttråkade. Aja det e inte så viktigt, känns bara som lite terapi att skriva här.

//Stefan

Förlåt

Kändes dumt att "skryta" i förra inlägget.... Ville inte glänsa på något sätt. Kan ni inte glömma det så stryker vi ett streck över alltihop?



6 [Sex] [cochi cochi]

Affe fick nyss en släng med samlag.  Det var trevligt. Inte jättetrevligt men ganska trevligt. Tjejen är rätt korkad. Så man får sålla bort allt hon sa och bara titta på hur hon såg ut. Då gick det bättre. Inte jättebra. Men bättre.

Affe säger; "Rätt skön låt"


eller?

älgskog

Har ni tänkt på det här med älgskog? Jag har gjort det iaf. När man säger att några har haft älgskog eller vad fan det nu är man säger så menar man att dem personerna har utfört snuskiga samlagsaktiviteter. Men vem fan kom på ordet älgskog? Ok jag vet att ordet är älskog men när man säger det snabbt så låter det som älgskog, iaf i mina öron. Å när jag hör det ordet så tänker jag på en skog med älgar i och i det här sammanhanget så ser jag två älgar som gökar på varandra och det är nånstans här det blir konstigt i mitt huve när jag hör att några har haft älskog. Vad fan har dem haft för sig i skogen egentligen?

Å så funderar man vidare på det och tänker att det kanske är en människa och en älg som har gökat, det låter mer logiskt med ordet älgskog då. Men nähe det är visst inte acceptabelt att göka med djur, det får visst inte ens kallas för samlag utan då ska det heta tidelag. Vad fan menas med tide?? Låter ju som man ligger med en urmakare, å det är ju iofs ok! Men sen om man vänder på det, om ett djur pökar på en människa så är det visst ok. Inte fan är det nån som tar avstånd från en hund, låt oss kalla den Joppe, som juckar på mitt ben. Nejdå då är det lite roligt å gulligt att Joppe visar uppskattning för mitt ben. FÖRSTA gången vi träffas liksom. Rakt på sak å det är helt ok!?!? Fan gör man samma sak på en tjej så åker man ju in, å gör man det på låt oss säga en älg ja då är man konstig!! Vad är det för jävla värld vi lever i???

//Stefan

Vinterdäcksjulmiddag med frånvarande (föredetta?) framtida flickvän

Idag till slut så kom vinterdäcken på. Farsgubben fick komma upp med däcken eftersom dem fanns kvar i mina gamla hemtrakter. Det här gjorde naturligtvis inget eftersom det slutade med att pappa gjorde det mesta av arbetet. Rackarns. Nu är iaf bilen laglig men vet i fan om det inte var säkrare med sommardäcken ändå med tanke på hur mina vinterdäck ser ut, men men lagen ska ju lydas och man vill ju inte sponsra polisens julfest. Tänk om polisen kunde lagt ner samma energi på att jag riktiga brottslingar istället för att jaga folk med fel däck och som råkar köra nån km/h för fort eller nån som har varit riktigt ful å laddat ner en film.

Annars då? Vad jobbar ni med? Hmm vart ingen trekant i fredags. Orkade inte riktigt å tackade nej. Men julmaten var god. I övrigt så har inte helgen varit så väldans givande. Mest kollat fotboll vilket iofs är kul, Villa vann igen vilket e bra å lite kul att Elmander fick tröstmåla lite med ett klackmål men vad hjälper det när Villa har Gabriel Agbonlahor?? Hade egentligen inget att säga om den mannen men ville skriva hans namn, det e kul. Zlatan gjorde två mål idag, kul för honom trots att han har en riktigt stor näsa.

Brudfronten då? Jo fick lite av hennes dyrbara tid i fredags, säkert två minuter iaf. På MSN. Hann få reda på att hon ändrat sina planer om att åka hem fre-mån för att istället stanna kvar för att på fredagen planera för klassfest och på lördagen ha klassfesten. Hon skulle lussa för klassen å ha skägg. Kul för henne tänkte jag. Not!!

Julmiddag

Ikväll ska det ätas lite improviserad julimiddag. Stefan, Affe och Bella ska äta julmat och pilla på varandra. Kanske blir det en trekant, den dåliga sorten då. Vi spånade över det under en 4 timmar lång fika. Får se vad som händer. Får försöka ta det lite lugnt då så inte Affe blir sotis på mina bländande skills och sätter sig ett hörn å tjurar. Kan va nån storleksgrej oxå. Eller färg på håret. Eller att han är dalmas å dem gör så...s.

Julmaten då? jo den blir improviserad för det verkar som om det småländska och dalmasiska julbordet skiljer sig åt ganska mkt plus att Affe tydligen är en kräsen liten skit som bara ätar delar av det. Sill och bruna bönor äts tex. inte. Suck.

I övrigt då? Jo Stefan håller på å bli sjuk efter en ca två års lång streak utan sån skit. Aja tur det kommer nu och inte om en vecka då Stefan skall briljera i det norska landets skidbackar. Nya filmer från svarta pisten på g alltså. Ska bli skoj. Funderar dock på hur det skall bli i bastun. Stefan har inte informerat sin familj om ett visst ingrepp som gick lite halvt åt skogen vilket syns på Lill-Stefan vilket inte var nåt han hade räknat med. Aja man kan inte få allt. Förhud då alltså.

Ord och uttryck - Affe

Det finns vissa ord och uttryck jag tycker man borde använda oftare. Gamla klassiker som hamnat i glömskans bistra skog.

T ex;

"Bomber och granater"
"Järnspikar"
"Hoppsan Kerstin"


Wow....

Wow vilken enormt stor changer...... Vad stolt man måste känna sig. Lite samma stuk som "Jag har byggt den största snögubben av ALLA i hela vida världen som också heter Carl-Sven Von Riddarsporre".


Bella - del 797546 eller något sånt

Stefan är enligt en av våra läsare väldigt bitter. "Bitter-Stefan" kallar han honom. Det kompletteras tydligen bra med mig, som han kallar för "Grotesk-Affe". Helt taget ur luften tycker jag. Men nu ska för ovanlighetens skull även jag vara bitter.

Bella. Jävla människa. Kväll efter kväll umgås vi. Hon ser till att sitta tätt tätt tätt intill mig. Flyttar jag bort en decimeter flyttar hon efter. Hon berättar hur jobbig hennes kille är. Berättar hur jag är den enda som "får henne att skratta så mycket att hon nästan kissar på sig". Sen går hon hem, sätter sig på msn och döper sig till "Bella - saknar min pojkvän jäääättemycket! älskar honom sååååå. kyss kyss!". Kyss mig i häcken fan! Skenheliga jävla subba.

Så sitter jag där igen, ett par dagar senare, tätt intill henne, och andas in doften av hennes hår, njuter, och mår bra av värmen av att sitta tätt intill.....

Jobbfest - Affe

Hade jobbfest i helgen. Rätt avslagen tillställning men ett hett ämne som kom upp var frågan;

Om det gick att suga av sig själv, skulle man göra det då?

Först ska sägas att det för mig, och Stefan, är ett mirakel att tjejer ens är villiga att ta den där hängande saken i munnen. Guuuú va äkklitt! Men, jag tror så här, om man får välja vad som är skönast av att bli avrunkad eller avsugen av en tjej, så väljer nog många avsugen. Eller? Jag hade valt det i alla fall. Så är det inte då logiskt att man skulle suga av sig själv om man kunde? Istället för att runka av sig själv? Men jäääääääääääääävlar vad man skulle tvätta och tvåla och parfymera snoppen först? Eller?

Återkommer när jag tagit bättre ställning i ärendet....

Nyvaken efter tentatupplur

Morrn! Har precis vaknat upp efter att ha varit å skrivit en tenta på 60 min. VM i ordbajsning blev resultatet av att inte plugga. Men skit samma har jag samma flyt som förra veckan, när det klirrade in 22.5 oväntade poäng på en gång plus att vår handledare var lyrisk över våran opposition, så kanske jag klarade mig ändå. Men då är det fan megaflyt. Å känns som megaflytet har försvunnit med. Kanske. Min flicka, som Affe lite väl målande beskrev vad hon hittat på med Lill-Stefan, har börjat krångla och därför har det inte heller fåtts några uppdateringar över våra eskapader. Finns risk det inte blir mer eskapader. Bläh!! Varför saknar tjejer ärlighets- och rakhets-gener? Har aldrig varit med om en tjej som rakt ut har sagt precis som det är utan det ska gås omvägar om alla problem och det ska tigas å ändras i beteendet istället och sen är det meningen att man som kille ska räkna ut vad fan det är frågan om. Och när det sen visar sig för tjejen att man inte förstått vad det är frågan om så är man dum i huvet. Varför kan dem inte bara säga som det är så besparar det en jäkla massa grubbel å ångest?!?! Om man nu konfroterar tjejen med sitt grubbel så kommer det inte heller tas emot väl trots att hon får ett läge att säga som det är utan nej då är man efterhängsen å jobbig.

Det värsta är när allt sen väl kommer upp till ytan så säger tjejen ja men jag ville ju inte såra dig å så är det meningen att man ska acceptera det. Det är världens största bullshit. Den enda anledningen till att det inte sagts något är feghet. Vill man inte såra så ska man säga som det är för om man kommer med osanningar å halvsanningar så litar man på dem när det kommer från nån man tycker om, när det sen visar sig att det var lögn så sårar det dubbelt bara av att veta att nån man tycker om har ljugit för en plus att man har fått gå runt med grubbel å ångest som man kunnat vara utan. Sen kan det ändå vara så att man tror man inte säger något för att inte såra men det är bara som man lurar sig själv till att tro för att man ska slippa behöva säga nåt jobbigt.

Mitt problem med tjejen är att hon sen två veckor tillbaka hört av sig en gång å det var för att hon behövda veta en sak, inte för att hon bara ville höra av sig till mig. Det är liksom hela tiden jag som får höra av mig å till slut blir det jobbigt för då känner man att man är jobbig och efterhängsen. Och när man frågar om vi ska hitta på nåt så är hon upptagen. Å visst jag vet ju att hon ofta faktiskt är upptagen och har mkt att göra men det känns ändå om man verkligen vill så kan man se till att inte vara upptagen, iaf nån kväll. Och sen bör man kanske inte säga; Nej jag måste plugga nu när man frågar om man ska göra något och sen fem minuter senare skriva på sin msn att man är ute på långpromenad. Och nu när man frågar om man ska göra något så får man som svar att hon skall hem till "några" som hon inte träffat på länge, innan hette det jag ska hem till "namn+namn". Och om man frågar om hon är upptagen i veckan så heter "ja jag är väldigt upptagen måste jag erkänna" istället för att som innan "ja det är mkt plugg plus att det är fotbollsträning och så ska jag jobba två kvällar". Nu heter det liksom bara upptagen så då undrar man om det bara är ursäkter. Aja skitsamma ska försöka sluta grubbla över det mer även om det lär gå åt skogen, men tänker iaf inte höra av mig nåt mer. Hon har bollen!!

Och nej Bajkel eller vad du hette, det här är inte humor, inte det här inlägget.

//Stefan

Stefans penis - med Affe

Jag vill bara uppdatera er lite som Stefans penis. Ni har ju inte fått läsa om den på ett tag och undrar säkert hur läkningen går och om den går att använda som vanligt.
Av vad jag förstått så är den fortfarande inte ögonfager. Den är lite som Quasimodo i Ringaren I Notre Dame. Snäll och med goda avsikter, men ful och puckelryggad.

Men jag kan från säkra källor meddela att en tjej (!!!) dragit i den med sina händer och enligt Stefan var det skönt. Tänker inte berätta mer än så, det får Stefan ta när och om han känner för det.

Tror ni era ögon?

Affe bloggar igen! Efter en enorm bloggtorka är jag tillbaka och ska försöka hålla bloggen mer uppdaterad framöver.


Först och främst, var på Appelquist igår (Måndag 8/12). Han är sjukt vass. Det blev lite samma syndrom som med Betnér. Huvudakten, alltså Appelqvist (eller Betnér), var lika genialiskt som man väntat sig. Och sidekicken, Tobias Persson (eller Betnérs invandrar kompis) var långt bättre än väntat.
Följer Appelquist i det mesta han gör i tv och har sett honom live vid ett par tillfällen och han är det bästa Skåne tagit fram någonsin.

Hur kan ett landsskap där typ 90% av befolkningen är efterblivna få fram så många bra komiker? Jag tror linjen mellan cp och genialisk är tunn som en tampongtråd.

Nu tänkte jag recensera lite film jag sett. Stavas det så? Recensera? Svår och läs-skrivigheter....

Arn - Riket vid vägens slut
Betyg: 3/10
Kommentar:
Okej, att det är en svensk film som är snyggt gjort och har vissa scener i liknande klass som Braveheart rent "action"-mässigt hjälper inte. Utan att åldras har skådespelarna plötsligt en 20 årig son och ingen som inte är medeltidsfrälst kan väl uppskatta dessa Arn-filmer? Nej fan, se den inte. Välgjord för att vara svensk, men nej, svensk film gör sig bäst i form av lättsamma komedier eller kriminalare alá Beck.

Big Fish
Betyg: 7,5/10
Kommentar:
Lysande film som jag personligen skulle sätta på "Filmer du måste se innans du dör"-listan. Helt bisarra händelser och ett fantastiskt vackert slut. Siamesiska tvillingar från asien & utvecklingsstörda jättar blandas med riktigt djupt berörande scener. Me like big time. Se den annars ringer jag din postlåda!

Im not there
Betyg: 5/10
Kommentar:
Dylan-biografi som innehåller för lite Dylan. Jag hade hoppats på något i stil med "I walk the line", ni vet, filmen om Johnny Cash, men icke. Rätt skumma berättelser där olika personer speglar olika stadier i Dylans liv. Men det blir alldeles för rörigt. Och varför spelar en 12-årig liten negerpojke Dylan en stor del av filmen? Jag gillar det inte alls. Inte för att jag ogillar små negerpojkar utan för att det blev lite väl "Åååå nu ska vi vara så konstnärliga och subtila".  Lite för pretantiöst.
För övrigt gör Richard Gere en grymt bra insats som "Den åldrande Dylan". Anledningen till att betyget ändå är så högt är för att jag, trots att klockan var mitt i natten och jag var astrött, satt med uppspärrade ögon under hela filmen och tyckte allt var jävligt vackert filmat och jävligt intressant. Inte sån film man lessnar på eller somnar till. Men ändå, FAN, det fanns ju så stor potential att göra det så mycket bättre.


X11

Stefan å Dåren var ute å gick, dem gick förbi en fotbollsplan. Samtidigt så återkom idén om att spela en X11 match på riktigt nån gång till våren. Vi får hoppas det blir av denna gången. Fram tills dess måste vi fundera på lagen. Tänkte här göra en genomgång av alla påtänkta deltagare och förse dem med lämpliga specialegenskaper.


Skåningen ca 23 år, (återkommande complettbesökare), (kan spela på alla positioner, lär inte spela så stor roll var han är), (loggar in flitigt på x11 trots att han befinner sig i amerikat), (snackar mkt men är det nån som förstår vad han säger?), (kanske inte så osportslig men med tanke på filmintresset så är oscarsbilden given).


Racemouse
ca 24 år, (loggar in då och då), (benen går som trummpinnar på speed), (kåkfarargymmets användare nr1), (känns det här igen, kl 18; ska du med på fest? Nej känner inte för det, kl 19; tja jag är sugen som fan på fest, kan jag komma?), (starkare än man tror å med den speeden lär det smällas på ibland).


Spanjoren
ca 23 år, (den givne divan i laget), (med det lugnet lär inget stressa upp honom), (bra känsla i rabonafoten), (spelskicklig är han med), (säg den dag han inte har oddsat på någon match), (med sina spanska gener kommer filmningarna automatiskt).


El Masco
ca 24 år, (glasliraren nr1, ser ut som två plankor nån limmat ihop), (helt baserat på den nya klockan), (inloggad på x11 var dag för att på nåt sätt komma på hur han ska spöa lokomotivet), (its all about the green little papers), (upptränad av herr Lassgård), (nickskicklig, enligt han själv pga hans Kennet Andersson-liknande fysik, enligt mig pga längden).


Sladjans diktator
ca 26 år, Finns tyvärr inga ölflaksikoner annars hade han fått en, (han är ju rätt smart mannen å smarta människor brukar vara spelintelligenta), (loggar in då och då men det var nog roligare när Big Hoe var på G), (med tanke på hög ålder borde han vara en ledare), (baserat på att han tillbringat ett halvår i Australien å lär frysa fan hemma i sverige igen), den här mannen är väldigt oscoutad å kan bli en obehaglig överraskning.


Dåren ca 22 år, (skall enligt egen utsago ha alla dem egenskaperna), (mr spelberoende som ibland drar in the big bucks vid pokerbordet), (har egentligen med hans syskon och kompisar att göra men är säker på att dem någon gång stulit ett mål), (rosa fotbollsskor, hallå liksom).


Mr. Hon är snäll ca 24 år, (ganska frekvent inloggare), (mr discoträning), (säger inte så mkt egentligen men när han gör det är han hård, effektiv å rolig), (känns som man ska akta sig för honom när han blir arg), (har skjutit världshistoriens hårdaste volley)


Affe ca 22 år, (hypokondriker), (loggar in var dag å kämpar å sliter men vinner typ aldrig), (snackar farligt mkt i förhållande till muskelmassa), (ren ironi på den här), (ikonen som var mest lik en tjej, inte mkt att ha på planen men en jävel i köket).


Stefan ca 27 år, Forward, (klok och allround som få, men ska dock vara forward), (glöm hemåtjobb), (kylan personifierad tack vara hans kalla lägenhet), (vass högerfot med både kraft, känsla å smartness), (spelintelligent som fan om han bara kan få kontroll på bolluslingen), (loggar in på x11 var dag å vinner för det mesta oxå), (värre humörsvängningar än en gravid kärring i klimakteriet med pms på samma gång), (den givna ledaren), (skjuter som en häst).


Överklagningar på sina egna eller andra förmågor är helt tillåtna. Man får oxå önska vilken position man vill spela. Det här kommer behandlas partiskt och helt orättvist av Stefan.

RSS 2.0