En vit neger

Här har det visst inte hänt nåt på ett tag så jag får väl se till så det händer lite. Bloggen har varit bortresta över midsommar och sen så har vi varit hemresta. Men vi har inte skrivit nåt för det. Men det har vi nu. Bortresandet var trevligt. God mat, god snaps, god stämning och god jul. Vad ska man mer skriva om?! Antar att många tusen andra bloggar har skrivit om Micke J så jag behöver inte göra det kanske. Fast nån rad kan han få. Det var en gång en neger som vid 6 års ålder blev storstjärna med sin orkester Jackson 5, låten ABC var en fejn bit som de gjorde, med tiden övergick han till att bli soloartist och vit, senare så tappade han näsan, gosade med pojkar och sen dog han. Om han har gjort en låt som heter Heal the world så är det min bästa låt efter Erin Brrrånkovich.

Ikväll är det fotboll, det nya landslaget spelar mot England i en sån där final som är lite sådär semibra. Tror tyvärr det blir tack och hej för denna gången. Jämför man spelare mot spelare så ser England ut att vara bättre på alla positioner. Ok att Berg varit bra men England har Gabbe (Agbonlahor) som råkar spela i mitt favoritlag Aston Villa och den killen är mer än semi-vass. Sveriges hopp ligger i att han har en lång Premier League-säsong i benen, om än en grymt bra säsong, och att han ryktas vara lite skadad. På det kryddar man med James Milner som även han spelar i Villa och har en grymt bra säsong i benen. I backlinjen spelar Dårens favoriter Onuoha och Richards som är grymt bra PL-spelare även dem, trots att dem spelar i City (laget som fått dille på att värva avdankade Villa-spelare). Lägg till avstängningarna sverige har, framförallt Wernbloom hade behövts med sin attityd och kämpaglöd, plus att han dessutom är en bättre bollspelare än vad man tror. Bajrami kan vi nog både ha å mista, gjorde några bra grejer senast men annars har han mest stoppat upp Sveriges anfall och sett obeslutsam ut. Svårt att säga vem som ska ta Wernblooms plats, Elm är ju bra men gör nog mer nytta på kanten och sen så spelar han i lite väl lågt tempo vilket han måste bättra ifall han skall bli mer än en Holländska ligan-spelare. Harbuzi är hypad och skulle nog få svårt att leva upp till förväntningarna och riskerar bli en säkerhetsrisk, Landgren vet man inte men känns som en sämre kopia av Wernbloom. Min röst faller nog ändå på Landgren, med Harbuzi som inhoppare ifall det visar sig behövas mer kreativitet på mitten. I övrigt är det svårt att hitta någon som slår sämre inlägg än Emil Johansson.

Men Sverige brukar ju kunna stå upp bra mot Englad så får hoppas det blir så även den här gången.

/Stefan, med TV i sovrummet

Mikael Backlund - Geni?

Hockeyspelaren Mikael Backlund kommer med ett oväntat (?) uttalande?


Du får ta en fika på Siljans konditori med en valfri person i hela världen. Vem blir det och varför?
- Carolina Gynning! Så jag kan ragga på henne, haha. Hon är en favorit bland tjejer.

Moooääää.......typ.

Är man störd i huvet om man, baserat på mitt långa inlägg för en vecka sen, sitter och saknar den personen? Det skapar en viss ångest och en klump i magen. Lägg sedan ihop det här med att man inte har något att göra och en dygnsrytm som är värre än två tomtars dygnsrytm, två tomtar som spelar poker om nätterna. Det gör att man får en viss förståelse hur en arbetslös person känner sig. Speciellt en ensamstående person. Och jag är typ megaensamstående nu eftersom jag i min själ saknar en person och för att jag numera har lägenheten för mig själv. Sara den rara flyttade nämligen igår så nu väntar jag på att få en ny roomie och under tiden så har jag stället för mig själv =). Ska bli intressant att se vad det blir för ny roomie, ifall det ens blir någon.

Att jag inte har något alls att göra var lite lögn, pluggar webbdesign just nu. Men jag har ingen kursbok och fattar således inte riktigt vad jag håller på med. Och jag måste redan imorrn vara klar med första examinationsuppgiften :/ Ok egentligen är det söndag som gäller men det är ju för fan midsommar. Tydligen så firar inte akademiker det. Iaf så åker vi mot Affes hemtrakter på onsdag.

Funderar på om jag har fått några webbdesignkunskaper ännu så jag kan kladda lite på bloggens utseende. Hmmmmm det lär ju synas såsmåningom isf...........

/Stefan

Fylla

Nyss, efter en skaplig fylla, var Stefan inne (hickar mellan varje ord) och utmanade mig i konsten att spela Nhl09. Vann den enda straffen och lyckades få till "highlight-spara-och-kolla-på-sen-straffar". Det var härligt.

Timon och Pumpa, sa Skalman, och flög ut genom fönstret och landade på en vulkangrillad korv, stekte köttbullar, och brann upp...........

På en säls begäran - stefans hat mot subbejävlar

Eftersom Sälen vill läsa ett långt gnäll-inlägg av Stefan över den lögnaktiga jävla subbsubbjäveljäveln så ska han få det. Om inte annat så blir det väl lite terapi för mig själv och kanske ett forum för att kasta skit på subbsubbjäveljäveln kan bli till. Det som har hänt är följande. Stefan träffar tjej som han typ kärar ner sig i. Det här har hänt innan. Skillnaden är att Stefan har riktat in sig på en väldigt snäll och bra tjej som hade en massa positiva egenskaper som Stefan gillade å passade in i hans liv. Det här är förmodligen det längsta inlägget i bloggen nånsin. Vill ni inte läsa det är det förståeligt.

Stefan umgås med tjejen över en längre tid och han vet inte riktigt vad hon är ute efter. Det märks dock under hela umgängestiden att vi umgås som mer än bara vänner och saker trappas upp med tiden. Det här är något som i stefans värld kallas att ta det lugnt för att lära känna varandra och sen leder det till något seriöst. Om man inte är ute efter seriöst så umgås man inte under en längre tid å sen börjar göra snuskiga saker, då kan man liksom göra det med en gång. När det väl hände något var det första gången som Stefan faktiskt började tro på att det skulle bli något, och det ska ni veta att när Stefan tror det så har det gått väldigt långt.

Men nån vecka eller två efter det så börjar tjejen dra sig undan och tiden efter det gick till att klura ut vad fan som händer. Till slut så pratade vi med varandra om det hela och det visade sig att tjejen inte ville ha något. Stefan blev lite tagen på sängen av det här samtalet så han inte var förberedd på det, svaren han hade blev då därefter (inte genomtänkta). Stefan, mannen som skriver om sig själv i tredjepersonsperspektiv, funderade efter det samtal på vad fan som sagts och kom fram till en massa frågetecken. Han kom fram till att han skulle skriva ner alla sina tankar vilket han gjorde, dessa skickade han på mail till tjejen som fick en chans att vara ärlig och skriva ner sin sida av det hela. De frågor som Stefan undrade över var för det första "vad fan tänkte du egentligen?" (fast med andra mkt snällare ord) och det andra var, baserat på hennes beteende och vad hon sagt tidigare "vill du ha ett leka med varandra förhållande utan krav?". Nedan kommer svaret från henne presenteras i korthet.

Först så skriver hon om att hon har svårt med närhet (knulla) oavsett om det är med främlingar (för hon är pryd och blyg och passar inte för att ligga med främlingar) eller nån hon tycker om eftersom hon både kan såra den personen och bli sårad av den (det där är inget ALLA människor riskerar när de involverar sig med varandra?). Vidare fortsätter mailet (nu med hennes egna ord):

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, skulle kunna dra några historier om hur jag sabbat varje förhållande jag varit i...ja, faktiskt alla! Fina killar, inget fel alls egentligen! Jag är med andra ord väldigt rädd för att gå in i ett förhållande igen och ärligt talat inte i behov av det heller! Jag är istället i ett stort behov av att bygga upp någon slags egen styrka och fram för allt att komma fram till vad jag vill göra med mitt liv! Det är väldigt lätt att såra andra om man inte vet det! Först säger man en sak, nästa månad så gör man en helt annan å så vidare... jaja, det går iaf framåt med det där!

Angående det du ville ha svar på, så tror jag fortfarande inte att det är en så bra idé! vet inte hur jag ska förklara det här...kan man få säga nej bara!? Alltså jag tror att vi båda är för känsliga och att vi båda skulle ta för mycket ansvar! Om jag talar för mig själv, så tror jag inte att jag är skapt för sånt helt enkelt!


Det första stycket behandlar varför hon inte vill ha ett förhållande och den andra att hon inte fixar något kravlöst. Allt hon sa trodde jag på. Hon var av alla de personer jag kännt en av de sista jag skulle tro ljuger för mig. Hon är verkligen inte en sån person man misstänker. Har aldrig träffat en snällare människa. Skulle hon kalla en fluga för flugjävel så skulle hon få dåligt samvete.

Ni kanske ni/du undrar vad som är poängen med hela hoolabaloon
Svaret kommer här nedan:
I helgen var ju jag och Affe i Stockholm för att se på Bruce och ha kul i allmänhet. Vi bodde hos min gamla rumskompis som var den som introducerade mig för tjejen och de två är väldigt goda vänner och avslöjar mkt för varandra. Under fyllan så kommer det fram att jag hade rätt i min misstanke om en annan kille, halvindonesen har jag tidigare i bloggen benämnt honom som. Jag tyckte han var på Carro och påtalade det för min gamla rumskompis, han tyckte jag var löjlig å nojjig. Men nu så sa han att jag hade haft rätt.

Lite mer än en månad efter att vi haft vårt samtal så åkte hennes klass till Afrika för att samla material till deras D-uppsats. Halvindonesen går i samma klass som tjejen. Kan tilläggas att han har/hade flickvän då. Någon gång under resan så fick de till det med varandra. Kan tilläggas i mailet att hon yrade något om ansvar och att hon hade brukade ta så mkt ansvar hela tiden, Stefan tycker det är väldigt ansvarsfullt att ligga med en upptagen kille. Tjejen beklagade sig även för mig att efter Afrika så ville hennes bästa kompis att de skulle bo ihop på campus resten av tiden. Det här tackade Carro ja till men som hon sa till mig så var det inget hon ville. Men det här löste hon finurligt med att låta kompisen flytta in och så flyttade hon ut. Å med flytta ut så menas flytta in hos halvindones.

Det här betyder då att hon på en till två månader har gått från att inte ha behov av förhållande, hitta inre styrka och inte vara skapt för kravlösa förhållanden till att först ligga med en kille som har flickvän (vilket enligt mig är ungefär samma sak som att ha nåt halvt oseriöst med mig) och sen bo hos killen (förhållande nån?).

Mina slutsatser av det hela är att så jävla fort kan det inte gå från att inte ha behov av förhållande, inte kunna ha oseriöst förhållande till att man helt plötsligt vill och kan det. Förstår att det nån gång kommer ändras för henne men inte så fort. Det här gör att jag känner att allt var en enda jävla stor lögn bara. Det finns inte mkt som sårar mig mer än när någon jag tycker om och litar på lurar skiten av mig. Dessutom så sårar det bara dubbelt eftersom man först blev ledsen när hon inte ville något å sen nu igen när man i helgen fick höra hur det låg till. Dessutom känns det mycket värre nu än vad det gjorde första gången. Då tog jag inte åt mig personligt av det hela eftersom det verkade vara hos henne problemen fanns. Jag har efter det förbannat att jag träffat henne vid fel tidpunkt och kännt att jag gått miste om något. Jag tyckte verkligen om tjejen å kände hon passade mig väldigt bra. Det har även gjort att jag inte kommit över henne å känslor funnits kvar. Men nu känner jag bara att det var pga mig som det inte blev något å det svider som fan. Sen käner man sig sviken och dum. Svårt att beskriva alla känslor, de är som någon coktail av femtielva olika jobbiga känslor. Jag har ätit två ggr sen jag kom hem från Stockholm och sovit som en sopa.

Sen kan man ju prata om livet eller gud som älskar att jävlas med en del personer. Efter hon kom hem från Afrika så har jag inte sett henne en enda gång. Men självklart när vi på vägen hem från Stockholm stannade vid ICA för å handla lite så är verkligen det första jag ser därinne tjejen, och det andra jag ser är killen. Klämde ur mig ett tyst hej när vi möttes å sen stod vi mycket obekvämt jämte varandra i kassakön. Hela jag skakade och jag blev yr i huvet, var till och med nära att betala för den som stod framför mig i kassan. Kassörskan å kunden tittade lite konstigt på mig när jag var på väg att dra mitt kort i läsaren. Gick hem och hade ett litet peptalk med min rumskompis å sen skakade jag i kroppen i en timme ungefär.

/En apatisk Stefan

Evolution

Män och kvinnor har evolutionerat på helt olika sätt uppenbarligen.....
(kompensationsinlägg för hånet mot kvinnor i det förra?)




Yo maddá fackas!

Innan ni läser detta inlägg; Stefan har ett grymt långt och inlevelsefullt inlägg alldeles under detta. Värt att läsa. När ni har 10 minuter över.

Ibland behöver man inte vara så jävla politiskt korrekt. Här kommer en film som behandlar det ämnet.


Stockholmstankar

Min första andra tredje (osv..ni förstår) tanke över helgen i Stockholm är: Lögnaktiga jävla subba....Helgen var bra i ett par timmar, tills man fick ny info om Carro som kom som total jävla överraskning (om det nu är rätt ord att använda). Jag var iaf helt oförberedd å fick mer eller mindre en chock. Nu är det väl iofs ingen som orkar läsa mer om mina problem med det motsatta äckliga könet som är födda med oärlighetsgener, så jag väljer att sammanfatta allt med lögnaktiga jävla subbejävel...jävel.

Första natten sovs det effektivt två timmar ca. Beroende på en luftmadrass (vem fan uppfann dem?), alkohol i kroppen vilket gör det svårt för mig att sova och alla tankar i huvet man hade om subbejäveln. Sömnbristen gjorde således att man var totalt död under hela lördagen och att jag hade ont i hjärnan av trötthet. Kände mig även utöver det allmänt sorgsen pga den äckliga subban. Iaf så bestämde jag å Affe oss under fredagens fylla att försöka få tag i biljetter till Danmarkmatchen. Den här jakten fortsatte på Lördagen och efter många om å men så lyckades Affe fixa två plåtar. För ockerpriset 1200 kr. Att det var ett ockerpris beror på resultatet och att man knappt såg vad som hände från våra platser. Iaf så såg man inte vad som hände på ena planhalvan. Vi såg därför inte heller varför domaren helt plötsligt blåste straff. Kändes som hands men som jag förstått i efterhand handlade det om att en dansk var elak mot Mellberg. Jag bestämde mig för å filma straffen, men när jag hade greppat kameran i fickan så hade Kongo redan skickat straffen åt helvete. Vilket säger hur för jävla fort han skickade iväg straffen.

Något som vi såg jävligt bra var dock sekunden när Micke Nilsson trodde han var Dansk. Snyggt pass Micke, verkligen. Såg även Henkes öppna mål som han lyckades skjuta över. Tänker dock inte klaga på Henke då han är en av de människor i Sverige som faktiskt haft en sämre helg än mig. Även om det knappast är något att glädjas åt. Lider med honom. I övrigt vad det gäller matchen så stod vi i tunnelbanan på väg till Råsunda jämte dvärgen som kallas för Kevin Borg. Han hade en diamantklocka som var större än hela honom, och en flickvän som får teskedsgumman att framstå som Goliat. I halvtid fick han gå in på plan å skrika in med bollen i mål, tillsammans med Sahlene eller Anna Sahlin som hon egentligen heter. Hon var snygg som fan iaf.

På söndagen så var det då dags för Bruce, som pga. Söderlings förlust blev det enda bra med helgen. Bruce var som väntat bra. Spelade mer låtar som man kände igen till skillnad från Ullevi förra sommaren. Samtidigt så spelade han på Ullevi mer av de låtar man gillar mest, så helhetsintrycket i slutändan blir nog att det var bättre förra året. Kan till viss del bero på att man, på Ullevi, inte hade en ihållande smärta i magen. Bäst var avslutningen med American Land, Dancing in the dark och "stadium breakern" Twist and Shout. Fanns en del andra vassa delar med men är för trött nu för å skriva mer. Får se om det kanske kommer upp nån film på bloggen eftersom kameran gick varm.

/Stefan som så vanligt hatar tjejer och gillar killar, dags att bli bög?

04:52

Nu tog Nhl-hockeyn slut.
Gomorron/Gonatt!
Fan Ericsson, ta inte sån dum utvisning!
Stefan har blivit duktig i Nhl09!

SKANDAL

Alkoholmissbruk av värsta slag. Blir så förrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbannad.

/Stefan

Kommentar från Jönköping?

Jonas/Valken/Dåren/Handbollstjejsknullaren;

Kan bloggen få en kommentar på detta?


RSS 2.0