Dum & dommare (nästan som filmtiteln ni vet)

Det här klippet måste ses. Det här är domaren som absolut inte ville stå i centrum. Eller?



/Stefan

Hyckleri

Kollade på filmen 7 Pounds igår. Klart intressant film men ska inte prata så mkt om det just nu. Men i filmen så står Will Smith utanför en tjejs hus och matar hennes hästliknande hund med en köttbit. När tjejen upptäcker det här så springer hon ur huset å sliter köttet ur käften på en förvånad hund. När hennes panik gått över så kommer det fram varför hon gjorde så. Hunden är tydligen vegetarian, med tanke på hur motvillig den var till att äta kött, not, så var det nog inget den själv bestämt. Men veggo är han, definitivt. Du är cool du veggohund.

Men det som slog mig i det ögonblicket var nåt oerhört djupt. Eller ja kanske inte men det slog mig iaf. Utan att det gjorde ont. Ja ni fattar. Kanske. Iaf så here it goes: Det finns en viss typ av människor som tycker man skall acceptera allt och alla som dem är. Att acceptera folk är väl iofs inget fel i det. Den här typen av människor är oftast såna som är vegetarianer, naturkämpar, hävdar att dem och alla andra är bisexuella osv. Allmänt flummiga typer alltså. Men det som slog mig då när jag såg den här filmscenen var; är det inte de här människorna som är dem som inte accepterar folk och världen som den är egentligen? Magnus Betnér är en sån här person t.ex. Jag läste en artikel i kalastidningen Aftonbladet för ett år sen kanske. Rubriken var att han sa att han var bisexuell. Sen när man läste artikeln så insåg man att rubriken, som alltid, var missvisande. Det den här fånen sa i artikeln var att alla människor var bisexuella och då var ju såklart även han det eftersom han tillhör "alla människor". Han hade dock aldrig varit med en annan man. Han hade väl inte ens tänkt tanken har jag för mig. Men såklart är han bisexuell. Som "alla andra". Jävla skitsnack, jag är inte bisexuell nånstans. Finns inte en chans att jag skulle låta någon köra in sin dolme i mig och inte fan vill jag sticka in min i nån snubbe heller. Min röv är till för att skita med å sitta på. Är i övrigt inte särskilt intresserad av att sticka in den i nån tjejs stjärt heller.

Men min poäng är att dem här människorna inte accepterar världen och naturen som den är utan måste komma med nån egen konstruktion av den. Alla är fan inte bisexuella. Jag är inte det iaf å då försvinner chansen att alla är det. Varför inte bara acceptera att en del är hetero, andra är homo och EN DEL är bi (ja inte såna som sticks då). Samma sak när det gäller vegetarianer. OK om ni själva vägrar äta kött men tvinga fan inte på era hundar det. Människor och djur har ätit kött i alla tider. Naturen fungerar så. Måste inte vegetarianer tom. äta nåt visst proteinpiller eller nåt för att ta igen det man missar när man inte äter kött? Skulle inte förvåna om de här pillerna är tillverkade av kött :P. Sen undrar jag hur man kan tycka det är ok för djur att äta andra djur. Borde man inte gå ut i skogen å ta ett allvarligt snack med vargarna, rävarna och örnarna och tala om att nu är det fan löv som gäller för er i framtiden?! Vad är det för skillnad på oss och djur? Varför ska vi äta kaninmat men djuren får äta hur mkt kött dem vill? Kom inte och säg att skillnaden är att vi är intelligenta varelser som har byggt hela civilisationer osv och att vi då är smartare än djur och därför vet bättre. Kan iofs acceptera det eftersom det är sant men det visar ju definitivt att vi är på en annan nivå än djur. En motivering till att inte äta djur och att inte ha dem inspärrade är att dem har samma rättigheter som oss och är på samma nivå som oss, men den motiveringen funkar ju liksom inte om man samtidigt säger att vi vet bättre än djur eller är mer utvecklade än dem. Vi är faktiskt mer utveckalde än dem. Kom tillbaka den dan en hund har en människa i koppel så ska jag ändra mig. Sen brukar jag undra varför såna som är emot kött äter måltider som ser ut som en fejkad kötträtt, typ vegetariska hamburgare och schnitzlar. Fan stå för era korkade åsikter då och kom på era egna maträtter. Det är fel att äta kött men det skall ändå ätas maträtter som ser ut som kött. Ät nåt grönt jävla mos istället om det är så jävla bra.

Nä fy fan låt oss äta kött och ligga med tjejer. Ok om ni vill äta löv och få snopp i stjärten bara för att "alla" är bisexuella, men låt oss som har accepterat naturen som den är leva efter det. Som man alltid har gjort. Hur många av er där ute är bisexuella?


/Stefan som varken är ett bi, bisexuell eller veggoman

100% vocal sounds

Haj! Vi spela bra höckey! -Så låter det typ när Färjestads tränare Perra Johnson pratar. Nästa gång ni hör han prata tänk på hur kul han låter. Sen för er som känner en liten tjej från Grimsås så skall ni blunda och lyssna, då ska ni börja låtats att det är den här tjejens pojkvän som pratar. Det kommer bli hysteriskt kul, dem måsta vara far och son. Det går inte ta Perra på allvar sen.

Fest igår. Spelade beer-pong för första gången. Det var lite kul. Jag och spanjoren dominerade stort. Sedan vart det utgång. Där råkade det bli karaoke för mig, trumpinnebenen och grimsåsslynan. En stund in i vår låt så insåg jag att det inte är så mycket ös i Stand By Me och att den behövdes livas upp. Hela över våningen rockade då loss till en beatboxande Stefan.

Idag vart det inte lika roligt. Samling klockan 10 i skolan för start med examensarbetet. Det var jobbigt att samlas kl 10. För dem andra då, jag kom kl 12. Då gick vi och åt.

/Stefan, snygg som fan

Två inlägg minus ett

Hej hopp!

Här kommer ett inlägg som skrivs under semi-fylla. Känner mig inte ett dugg full men är troligtvis lite småfull och antagligen helful.

Jag har iaf varit på fest hos Simpen och kan väl säga att jag kände mig längst ner på stegen på den festen. Jag tror att jag skulle ha kunnat ställa mig naken och joddlat utan att folk skulle reagera nåt nämnvärt. Saken är att det inte ens var överlägsna skitstövlar på festen utan det var trevligt folk. Vi var bara sex stycken men det var inte förrän en kompis till Simpen kom som jag tyckte det var lite kul. De andra som var på festen var Fanny-stekhet, hennes kompis Emelie och Simpens tjej. Fanny är det hetaste jag sett på det här jordklotet utan överdrift. Hon är också bland de trevligaste tjejer jag träffat och inte märkvärdig på nåt sätt. Men vi har absolut noll gemensamt. Har ingenting att prata om. Har heller inget gemensamt med Simpens tjej eller Emelie heller även om det är väldigt trevliga personer dem också, speciellt Simptjejen. Simpen däremot känner alla personerna på festen bra och kan prata med alla människor på nåt jävla sätt, han skulle kunna få en lyktstolpe att prata om han så ville. Så till en början satt man bara där å sa ingenting medan dem pratade om saker som jag inte hade koll på alls.

Det dröjde tills alkoholen slog till och Simpens polare dök upp innan jag började ha trevligt. Lite kuriosa var att Simpens polare kände Muschen och kallade henne för partytherese eller nåt, baserat på en turbofylla hon haft en gång. Simpen var snabb att nämna hennes däckade nakenbravader hos mig en sommar vilket jag då fick redovisa för Fanny å gänget. Man vill inte prata om att man är kompis med Muschen när Fanny är i närheten om man säger så. I övrigt så genomleds hela festen av den sämsta festmusiken nånsin, har aldrig varit med om maken till sämre musiksmak. Rihanna, Brittan, Akon och sån skit spelades precis hela tiden. Jag lyckades få 30 sekunder av Cotton Eye Joe spelad och hela Tingeling, mest på grund av att Fanny gillade den väldans mycket.

Simpens kompis skulle inte med ut och jag började känna att jag ville följa hans exempel. Tog med all min kvarvarande dricka som var fem st cider och öl. Kastade iväg ett sms till Affe och hoppades på att en NHL-kväll hölls igång där men tyvärr icke. Så jag följde med till utestället där jag började tveka om att följa med in och skyllde på min kasse med alkohol. Fanny tyckte då att vi skulle dela upp alkoholen å alla stoppa en flaska i sin ficka och sen lämna in i garderoben. Vi försökte med det men tyvärr så fick inte alla plats med en dricka i sin ficka (det rimmade =)) så jag fick ta två. När vi sedan kom fram till garderoben så lyckades alla lämna in sin jacka utan problem, utom jag förstås. Jag lämnade in min jacka till en klasskamrat men det var ett big misstake. Tänkte inte på att hon var efterbliven och dum i huvet. Hon skall alltid vara så in i helvetes märkvärdig och utmärka sig på alla sätt. Hon ropade på mig å sa att det här jan hon inte hänga in. Å jag sa att men kom igen vafan om det är i min jacka i garderoben så är det väl ingen som kommer åt det och gör skada. Men nej det var olagligt sa hon. Då förklarade jag att fickorna faktiskt var stängda och att hon inte hade nån som helst rätt att kolla i dem. Men hon hävdade att om dem misstänkte nåt så hade dem rätt att vidta åtgärder. Orkade inte diskutera vidare eftersom jag antog hon hade full koll på det, enbart för att hon skall kunna bete sig som hon gjorde eftersom hon är blåst i hela huvet. Sa till henne aja men då har du nåt att dricka på jobbfesten här efter lite syrligt men då svarade hon att allt beslagtagit hälls ut. VAFAN!!!! Man kan väl inte hälla ut det? Men å andra sidan så ser jag hellre att det hälls ut än att hon dricker av det.

Utekvällen i övrigt var totalt meningslös men jag höll ut ganska länge iaf. Det enda intressanta var att se Fanny dansa, satan vad het hon var på da dancefloor, OCKSÅ!!

Men iaf så visar det här iaf för mig att oavsett vad man tycker om vårt gäng och tjejerna i det så trivs jag fan så mycket bättre där än med dem här flashiga människorna hur trevliga dem än är.

/Stefan som är kåt på Fanny men hellre umgås med en Musche!!

Han är Mr. Cool

Henrik Dorsin, vill du gifta dig med mig? Puzz å Zmek!


Affe

Bloggmaterial

Alla ni bloggare där ute känner till när det ibland slår en att "det här var fan bloggamaterial". I lördags hade jag å Affe ett sånt moment. Vi gick runt fulla och dana och drog en massa dåliga skämt å så skrattade vi som dårar (inte dåren) och så sa vi den beryktade frasen "det här är fan bloggmaterial". Jag har lite dåligt fylleminne men skall försöka återberätta lite.

Carl Gustav möter DoggeDoggelito på stan (tänk på hur Dogge pratar)
Carl:-Tjena mannen!
Dogge:-Tjena Kungen!

Carl till Fille: -Hej min son, jag har köpt den senaste Ferrarin till dig.
Fille:-ÅÅÅ Tack Pappa, du är fan kung!

Salvia träffar Veckorevyn
Revyn:-Hur är det att bo med Kalle?
Saliv:-Jo det är fantastiskt, han får mig att känna mig som en drottning. Och i sängen du, där är han kung!

Revyn till Fille:-Vad är din favoriträtt?
Fille:-Prinskorv!

Revyn till Annika igen:-Hur är det att bo här på Drottningholm?
Annika:-Jo här ska du se min vän, här lever man kungligt.


Bonus: Min roomie kom hem från Spanien igår och berättade, som kontrast till kylan å regnet här, att hon hade stått vid havet, 25 grader varmt i luften, och kastat mackor. Stefan tänkte för sig själv, varför står hon och kastar ut mackor i havet? Observera att det bara tänktes, några sekunder senare så insåg Stefan vad det var för mackor men det var lite roliga bilder i huvet där ett tag.

/Stefan




Roliga rutan

Det här gillar vi på Stefan&Affe's redaktion. Mer sånt.

Djup sjuk tanke

En av våra många läsare har efterfrågat mer sjuka djupa tankar från oss. Har inte haft några på lager innan men nu så fick jag en. Den här tanken är mest sjuk men den kan nog räknas som djup med eftersom den kommer från djupt inuti mig.

Tanken slog mig innan när jag var på toaletten. Jag var hård i magen å skulle göra Dårens favoritsysselsättning, bajsa. Jag kom fram till när jag satt där att jag är fan mycket hellre lös i magen än hård i magen. Idag var jag nämligen hård i magen å jag blev fan våldtagen av det där ni vet som man skiter ut. Då önskade jag att det hade varit löst som det brukar vara. Men när jag satt där så slog det mig två saker; 1. Hur fan kan Dåren gilla det här? 2. Hur fan kan tjejer gilla att få den i sketan? Sen blir det en semi-3a på den här oxå, är Dåren gay om han gillar det här?

Sen fortsatte jag fundera på om tjejer är sjuka i huvet eftersom dem tycker det är skönt att få den i sketan. Det sägs ju att tjejer har högre smärtgräns än killar och ett bevis på det är ju att det är allmänt känt att tjejer tycker det är skönt att föda barn, speciellt långdragna förlossningar. Det är som en 25h lång orgasm ska Dårens mamma ha sagt t ex. Hmm kanske därifrån Dåren har fått sin fallesle för rumpglädjeutövande. Aja sjuka är dem iaf tjejer, och Dåren då!

/Stefan med ihållande smärta mellan skinkorna

Expressen har ingen vidare bra fantasi

Två konstateranden.
1: Expressen har tappat fantasin när det gäller att sätta rubriker.
2: I båda dessa fall av nära-döden-upplevelser hade folkets reaktion vid eventuellt dödsfall varit "Jaha, vem fan bryr sig?


Rolig apa

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4606387.ab <--Den där artikeln handlar om en rolig apa. Men är det så himla konstigt att han gör som han gör? Hur skulle man själv reagera ifall man var inspärrad och det dagligen kom folk och tittade, pekade och kastade saker på en? Han är min nya favoritapa!

/Stefan

Affe erkänner

Min reaktion på Stefans val att sexa Bornebusch (okej jag kan inte stava hennes namn och kommer inte google henne, så vass är hon inte) var, som ni minns, smått hånfull. Jag måste dock ta tillbaka det. Hon är fan het. Mina val av Tuva och Carina Berg är fortfarande outstanding men Stefan är inte så jävla dum som han ser ut alltid.


Sambandsexponering?

Till och med jag blir lite vemodig när jag ser den här reklamen...


Genialt!

Nej nu jävlar.... Jag tror det här är höjden av genialitet! ÅÅÅåååå varför var det inte jag som gjorde den här videon?

Test

Jag testbloggar från Dårens relativt nyinköpta minidstor. Egentligen skall vi pluggs till en tents men det här är roligsre, js när man pluggar är allt roligsre. Meningen med det här inlägget är egentligen att visa för dåren att en minidator är ett onödigt köp eftersom dem är klena och framförsallt för små, skärmen är för liten och tangentbordet är minimalt och oanvändbart. Tänker genom att skriva hela inlägget  utan att tittas pp skärmen så kan jag visa genom alla eventuella felstavningar hur oduglig den är.

/Stefan

Meningen med Facebook

Meningen med Facebook.

Spänning

Mycket mer spännande än så här blir det inte när man sitter bakis en Söndag......



EDIT;
Fan det går ju knappt att se, men båda play-off-till-kvalserie-matcherna står alltså lika och går till förlänging. /Affe

RSS 2.0