Mera mål

Här kommer lite mer nördmaterial. NHL-säsongens tio snyggaste mål enligt ESPN.



/Stefan

Några nya bilder a lá Affe

När man var liten var allt så jävla spännande och nytt. Att sitta i en kundvagn kunde kännas som en rymdresa. Sitter man i en kundvagn idag vet man bara att man kommer vara JÄVLIGT bakis imorgon...........


Hatar folk som skaffar hundar som får plats i handväskor. Men den här såg cool ut i alla fall.


Gottegris från St:Sigfrid


Svarta amerikaner måste också vara med i armén. Då är det självklart att de sätter lite bling bling fizzle my drizzl på sina gasmasker.


En tjej.

Skämmes...

När detta hände skämdes jag som fan... mitt vackra Leksand, får se så fåniga ut!

Affe goes real bildblogg

Kommer lite då och då publicera bilder som jag av en eller kanske en annan anledning gillar.

Vissa kommer ni förstå varför jag gillar; Det är ju en het brud på bilden.

Andra kanske ni inte förstår var jag ser någon charm i, men det är bara MIN åsikt som räknas. MIN MIN MIN.


En travhäst som gått in i väggen...


[Feen-påch-leen]



Stefan om 30 år?



Amerikaners sätt att se på kyrkan


Mitt senaste ligg?

Stefan goes Affe, fast overkill

Affe brukar ju bildblogga så jag tänkte att det kan ju jag med göra. Men fast mycket mer. Eller ganska mycket mer, typ overkill.

Lazy catz

Cool reklam

Microsoft har börjat lägga vägar nu med..

Ska kanske sluta sno rangebollar!?

Jobbigt läge

Han är då ingen kyckling..

Vältämjd hund

Håhåhå

Uppgiven!?

Så sant, så sant

Inte ska man väl behöva jobba på jobbet?

Eeeeewww, undrar om bilden är från The Hoffs eget badrum

Den här är för dig Sjödda!!

Give me my bone, you will! Or Bark, i must!

Det är ju faktiskt soligt, eller vad säger du Roine?

Man ska ha pli på sin käring

T.o.m. lejonen är ytliga nuförtiden

Dinner is served

Skitbil

Plaaayer

Awwwwww, tur hon inte växer upp till att bli katt-tjej iaf

MagPUMPAd?

Eyyy, bitch!

Jag looovar

Baktungt =)

Pastor Johannes?

Kort o gott, parkera inte här


/Stefan Bild

Bloggen goes nördblogg

Så är det. Vi är nördar, hockeynördar. Så här kommer ett hockeynördinlägg. Först två filmer på dåtidens stjärnor göra fina baljor. Och sen två filmer på framtidens stjärnor som briljerar en smula. Första filmen är en film på Gretzky. Skrev ju i tidigare inlägg att jag undrar om nån nånsin varit bättre än Foppa. Tänkte att Gretzky är ju legenden nummer ETT med megagrymma siffror så man bör ju kolla på honom iaf. Och visst i filmen ser man ju att han är en målskytt och att han är väldigt finurlig. Men vafan målvakterna är ju odugliga. Täcker inget av målet, speciellt inte utmed isen. Sen så har de minimala skydd, ser ut som de virat tidningspapper runt benen som benskydd. Tror inte Wayne hade varit i närheten av samma siffror om han kommit fram idag. Sätt Gretzky i dagens hockey och Ovechkin i dåtidens hockey så tror jag vi hade haft Ove som den största legenden nånsin med över 100 mål per säsong, och Wayne som en 30-40 målsskytt. Och om Foppa hade spelat så hade han nog sett över hela banan varit den bästa nånsin....om han klarat sig undan skador vilket är tveksamt med tanke på hur brutalt spel det var förr i tiden.

Tog mig tid att jämföra Waynes och Foppas poängstatistik under den tid de spelade i ligan samtidigt. Ok att Wayne började bli äldre då men samtidigt så var Foppa ung och outvecklad, och så började hockeyn bli mer tätare och målvakterna började faktiskt att rädda skott. Men såhär såg det ut: Wayne 362 matcher 399 poäng, Foppa 344 matcher - 440 poäng. Som ni ser så har Foppa spelat mindre matcher men ändå gjort 41 poäng mer än farbror Wayne. Jämförelsen är inte helt schysst mot Wayne som var 33 år när Foppa gjorde entré men det ger ändå en fingervisning. För lite skojs skull så har jag även tagit med Oves statistik under hans fyra första år, 324 matcher 420 poäng. Rätt övertygad om att han hade ägt Wayne om de varit lika gamla. Sen finns det grabbar som Crosby och Malkin med som mycket väl hade kunnat spöa gubben. Och sen kan det tilläggas att Mario Lemieux vid 35 års ålder gjorde comeback, efter att ha hållt uppe i tre säsonger, med att smacka dit 76 poäng på 43 matcher. Då ska man tänka på att han hoppade in mitt i säsongen vilket Mats Sundin i år fick uppleva inte var en walk in the park och att det var i dagens mer täta hockey.









/Stefan goes hockeyexpert

TVÅ videosar från Affe + 1 videos

När jag tjänar bra med pengar ska jag köpa ett sådant här bord att ha i vardagsrummet. Eller [Varjjä-daggs-rummä] som man säger där jag kommer ifrån.


[edit/ Slänger in en video till på bordet. Den här killen var lite bättre på att spela. Ingen hobbyestet.]


En stackars liten kanin som något psykfall bestämt sig för att plåga på alla tänkbara sätt....

#21 Mr. Fot

Kom över det här klippet på Hockeysverige.se. Se och njut!!

OBS. Varning för gåshud. OBS



När man sett det här, vem fan kan nånsin ha varit bättre?
Gud! Får en fot avsluta hans karriär så är det skandal, bara så du vet!

/Stefan - The Force is with me

Bra skit

Såg på ett avsnitt av Cold Case idag. Har aldrig fastnat för serien innan. Kollat på några avsnitt men har inte blivit biten. Nu zappade jag runt bland kanalerna och fick på det precis när det började, tänkte att jag ändå inte har något bättre för mig och chipspåsen var redan öppnad. Efter nån minut spelades en låt som jag vet jag gillar men inte vet vad den heter. Funderade på vilken artist det var. Mina instinkter sa att det var Bruce men jag tyckte inte det lät som honom. Funderade på om det var en cover på en av hans låtar. (Låten är nu identifierad som "No Surrender"). Sen en stund senare så kom det en ny låt, den gången var det inget tvivel om att det var en Brucelåt. Tänkte att då borde förra med varit han och att de kanske bara kör hans låtar i det här programmet.

Mycket riktigt så var nästa låt också det från honom. Där någonstans så började jag se referenserna från avsnittets handling till låtarnas text. Hittade även referenser till The River som inte ens spelades under avsnittet. Efter ett tags referenstänkande och letande så insåg jag att hela programmet var skrivet utefter olika Brucelåtar. Brucekännare och fan som man är så lyckades man lista ut slutet efter lite mer än halva avsnittet och visste vilken låt som låg till grund för hela avsnittet, eller ja för lösningen av det. Det blev inte sämre av att det var min bästa låt (efter Erin Brrånkovich då förstås). Låten finns här nedan (dock dåligt ljud så vrid upp era anläggningar annars kommer Farbror Barbro och tar er). Avsnittet heter vad jag förstått "8 Years".

 


/En nöjd El Steffo de la Bruco

Hästpolo

Jag satt och zappade runt bland kanalerna innan. Funderade på varför man sitter och zappar hela tiden och det som slog mig var att det beror på pissdålig kvalité på programmen. Det var bättre förr tänkte jag, då brukade jag sällan zappa. När man kom hem från skolan så kunde man slänga sig i soffan och kolla på eftermiddags-tv/middags-tv/förmiddags-tv, beroende på när man själv för just den dagen hade bestämt att skolan var slut. Det var så enkelt, ligga i soffan å titta å det enda man behövde tänka på var möjligtvis att vrida ner ljudet när man väcktes av en reklampaus. Å när man inte sov så kunde man njuta av kvalitetsprogram som Melrose Place och framförallt Sunset Beach. Där snackar vi kvalitet, å Sunset beach var speciellt bra eftersom det inte gjorde något om man skulle somna ifrån ett program eller två då de visade samma program hela veckan, det enda som skiljde var kameravinkeln typ. Och Susan Ward med då såklart!

Eller så var anledningen till att man inte zappade att det bara fanns tre kanaler på min tv då....

Iaf så kom jag på tanken idag, att det var så dålig kvalitet så det var därför man zappade. Tanken slog mig när jag fick på Eurosport. Gamla goda Eurosport som när man var yngre var bland det häftigaste man kunde se. Eller ja det var bara hos mormor 8 mil bort man kunde se det, så när man var på besök var det slagsmål med syrran om vilken kanal som skulle vara på. Eurosport Vs. MTV. Syrran är äldst så det blev mest MTV å två arga småbröder. Men iaf, Eurosport. De är bara spillror av vad de en gång var. Nuförtiden är det mest ren utfyllnad men det brukar ändå vara nåt man kan se på, men idag så var det slut med det. Idag visade dem direktsänd hästpolo, HÄSTPOLO!!!! Vafan! Finns det nån mer än ett par rika överklassengelsmän som vill se på det? Tveksamt! Å de där rika överklass-slynglarna lär ju inte se det på TV eftersom de enda som är intresserade av det är de som deltar i matchen plus de närmst sörjande och dem lär ju vara på plats.

/Stefan

RSS 2.0