Cool reklam tycker Affe

reklam för ett mineralvatten






Lite blandat

"Ronaldo, den kraftiga, har stängts av en match för att ha dragit en motståndare i håret........." så stod det innan idag i en notis på text-tv. Nu när jag var där inne och kikade igen, som jag gör ca 2345 ggr om dagen, så stod det "Ronaldo har stängts av en match för att ha dragit en motståndare i håret......" SVT kom kanske på att det inte är helt politiskt korrekt att kalla någon för tjock. Men kan ju tilläggas att det gick väldigt snabbt för läsaren att pga. den "fylliga" beskrivningen förstå vilken Ronaldo som det syftades på.

En helt annan sak. Hämtade ut min logistiktenta som tentatanten i omgångar slarvat bort och hittat igen. Gick igenom den lite snabbt och konstaterade att jag var bra. VG fick jag såklart, fast det visste jag ju. Hämtade ut den eftersom det är min enda VG-tenta så ville ju kolla lite på den. Sista frågan i tentan var en stor jäkla fråga där man skall räkna ut vilket av tre transportalternativ som är mest kostnadseffektivt. Den här matten ska ni veta folk, att det var ett jäkla gnäll i klassen på att den var svår och det skulle vara omöjligt att klara tentan å folk gav upp på förhand osv. I den här frågan hade läraren dessutom kastat in en ny grej som vi inte har lärt oss på lektionerna och det fanns inte heller med i formelbladet som följde med tentan. Man måste helt enkelt vara jävligt begåvad och ha förstått tankesättet bakom hela logistikmatten för att klara den. Tror ni Stefan satte full pott på den frågan eller?? JAAA det gjorde han!! Så jävla bra är han, så det så!

Något han är mindre bra på är grustennis. Fyfan vad kass han var på det igår. 6-1 skrevs Affes segersiffror till. Ska inte spela mer grustennis nånsin kan jag säga er. Man får solen i ögonen, det blåser konstant, bollen studsar snett, bollen studsar för lite, bollen tappar massa fart när den studsar osv. Jag kan inte spela bra om det är lågt tempo i tennisen med lösa slag, mkt enklare att slå bra slag om man får ett hårt slag mot sig men det blir helt omöjligt på grus när det bromsar upp bollen hela tiden. Affe hade inte några större problem med det här men jag hatade det.

Borde kanske bett om en lektion av de två som spelade på banan innan oss. Den ena har som bäst varit världstia och vann Grand Slam-cup 1994 där han besegrade i tur och ordning Stefan Edberg, Andre Agassi, Todd Martin och slutligen i finalen den amerikanske världsettan Pete Sampras (7-6, 4-6, 7-6, 6-4).

Om ni tyckte det lät som om han var bra så ska ni veta att han bara var näst bäst av de två. Den andra spelaren har varit världsetta i 72 veckor, vunnit Wimbledon 2 ggr, Australian open 2 ggr och Us-open 2 ggr. Men som det skrevs ovan här om den andra spelaren så har han förlorat mot honom i Grand Slam-cup 1994.

Det här mynnar ut i en tävling: Vilka var det två spelarna?

/Stefan

Grand Slam-pattar

Bildgoogla Simona Halep!!!!!

Gör ni det så kommer ni få se bilder på en tennisflicka med pattar size XXXXDD. Och betänk er sedan att de där pattarna bara har hunnit växa i 17 år.

Om ni inte orkar det så kan ni klicka på länken här för att få se en väldigt bra bild tagen av en sportfotograf, enbart med syftet att få en bra idrottsbild?!?!

/Stefan, med en smula bånge men bara en smula för pattarna är för stora och hon gör rätt i att förminska dem, fatta att ha dem skakandes varje gång man tar ett löpsteg eller slår ett slag.

Ja ja... det är sent..

... men jag somnade fan efter jobbet och vaknade kl 23 på kvällen. Ska göra ett nytt försök till sömn nu, men först;

Spontan tanke: Ooo...kej?



Aftonbladet må vara en av världens (?) sämsta blaskor rent nyhetsmässigt. Som en "Hänt Extra" som lurar i svenska folket att de är en seriös Nyhetstidning. MEN, det finns alltid ett undantag som bekräftar regeln.
Med fler paparazzifoton (stavning?) som det här nedan skulle jag fan skicka personliga beundrarbrev till NöjesNytt-redaktionen. Det här är BRA journalistik:

Tjejen på bilden är alltså odödlig/självläkande och råsnygg..

Back ice

Idag är vi bakis.

Ha en bra dag.

Hur fan ska Biel klara sig nu?

Det ser mörkt ut för det Schweiziska hockeylaget Biel.

Hur fan ska de kalra sig utan både Kungen och Bossen?


Stefan&Affe goes semi-anonym

Stefferson kom på pallplats i en GuitarHero-Tävling och vann en gratis lunch och en gratis biljard. Det här är så sjukt jävla stört att bloggen blir semi-anonym. För första gången får man en skaplig skymt av Steffe, stolt posernade med sina två fina pris.


(Om bilden inte föreställer Stefan utan istället en stor taco-buffé beror det på att Stefan inte vill bli semi-anonym med tanke på alla hårda ord han sagt om människor och fän)

Stefan är en trevlig prick

Stefan är en jävligt trevlig och sympatisk människa. I förrgår, till exempel, tog han upp en liftare som ingen stannat för på jättelänge. Stefan skjutsade honom ut i skogen till någon stuga eller vad det var. Hur trevligt är inte det? Sen måste Stefan ha fått ragg och sovit borta för han har inte varit hemma på två dagar.


Stefan är lite äldre än oss andra

Men visste ni att han var pappa?


Have you ever touched my klitoris?

No... I have not......

Hej hallå bloggen!

Idag har jag varit i biblan och pluggat igen. Och åter igen ser jag lebbarna som jag skrivit om i tidigare inlägg. Den här gången skulle jag gå och bajsa, öppnade dörren och vilka håller på med lebbiga saker inne där tror ni? Just det; lebbarna. Som tur är hade jag min mobil med mig och jag tog snabbt ett foto med min vga-kamera.



//Fejk-Stefan

Cool musikvideo tycker Affe


Affewald - Min dag i bilder

Med inspiration av den fantastiska bloggen Tomteverkstan presenterar jag nu "Min dag i bilder"

Vaknade, steg upp och bajsade


Trött som fan började jag ta mig in till stan....



Kom lite sent, så alla andra var redan där...


Kl 19.47 ->  Hemma igen. Spelade lite musik.

Kollade VM-hockeyn och sms-ade lite med Stefan....



Börjar få klagomål. "Kom och lägg dig istället för att sitta vid datorn", säger hon.


Ser INGENTING..... får skriva mer sen!


Varför heter alla häftiga saker utom jag?


Affe lever och frodas

Först;
Ett gäng bilder från en kille som är vass i Photoshop. Vill också!






Sen;
Jag har inte slutat blogga, jag har bara en lååång torka.
Minns ni när man satt på toaletten när man var liten och hade bajsat? Och så ropade man "Paaaaaappa, kom och tooooooooorka mig!". Minns ni det? Fy fan vad härligt det måste vara att bli pappa. Ena handen ska försörja familjen och andra ska vara i ett bajsnäste. Hallelujah.

#Sen sist - Varit såååå nära att gå ut på fika med en tjej som har unge på 2 år och en anabola-farsa. Living on the edge, inget nytt för Affe.

#Införskaffat projektor med nypris 7995:- Vad jag köpte den för? 170 kronor. Stöldgods? Nej.

#Planerar semester till Skottland eller Irland i sommar, någon som varit där och kan ge sköna tips?

#Varit på bröllop. Uppklädd till tårna, men måttligt kul. Varför är alltid tjejen så trollbunden vid brölloppet och har "bestämt" att det ska vara hennes prinsess-dag? Känner mig grymt skeptisk till giftermål. I alla fall i kyrka.
 (Här sitter man och betalar skatt till Svenska kyrkan och så kommer man inte använda skiten sen, verkar ju måttligt begåvat. Min kropp kommer självantända vid kontakt med helig jord och Stefan har sagt att han inte vill gifta sig med mig)

#Har ni sett filmen "Valkyria"? Inte? Bra! Gör inte det för faen.

#Någon mer än jag som saknar Köping-Tobbe?

#Vet ni vilka Stefan raggade på senast jag var ute med honom? En barbiedocka och en irländare.

#Affe fyller 23 år snart. Då är han bara 20 år yngre än Stefan. Jag närmar mig! Känn flåset!

Ett inlägg till M.

Fick en Kommentar av M. som löd såhär: ni har tappat stinget :( 2009-05-03 @ 03:18:03
För att motverka det här så kommer nu ett inlägg till M. med sting i.

Getingar:
Vuxna getingar äter frukt och nektar, men matar sina larver med tuggade insekter. Dessa insekter fångas vanligen i flykten av getingarna, som är goda flygare med förhållandevis bra synförmåga. Getingar har en gadd kopplad till en giftkörtel. Gadden lossnar inte vid stick, som hos bin, utan kan användas gång på gång. Det är bara honorna som har gadd, det är äggledaren som ombildas till gadd när de är klara. Getingar sticker oftast när de känner sig hotade, exempelvis inklämda. Getingar är inte speciellt aggressiva och attackerar sällan om det inte är absolut nödvändigt.

Bin: Bina använder sig av sin gadd för att försvara sig. Denna är egentligen en omvandlad äggläggare, som förlorat sin ursprungliga användning (äggen kommer ut vid gaddens bas). Detta innebär också, att endast honorna (drottning och arbetare hos sociala bin) har gadd. En del sorters bin har utvecklat extraordinära metoder för att neutralisera sina motståndare med. En asiatisk art använder sin kroppsvärme för att med hjälp utav kolonin "koka" en motståndare till döds.

Jordgetingar: Jordgeting är inte en art, utan det namn som används för getingar som oavsett art byggt sitt bo under jord. Flera arter gör det mer eller mindre regelbundet, i Sverige vanlig geting, tysk geting (som båda även bygger bo ovan jord) och rödbandad geting som så gott som uteslutande bygger under jord.

Expressen-geting: Kvällstidningen Expressens symbol "Getingen" som har funnits på förstasidan sedan 1961 är ett av Sveriges mest kända varumärken och står för att tidningen anses ha sting.

Källa: Wikipedia (vilken annars liksom?)

/Stefan, how is that for Sting? (i´m an English man in New York)

När vi ändå är inne på temat

Står gaykillar nakna, tittar på sig själva i spegeln och runkar?

Sen till det sekundära i det här inlägget. Affe har lyckats fynda en HD-projektor på sitt jobb för ett pris lägre än vad det kostar att ligga med Dårens mamma. För det här låga priset sitter vi nu och NHLar på 100" bild typ. Spelarna är nästan lika stora som i verkligheten. Coolt är det å det passar ju oss, eftersom vi är oerhört coola. Under Lördagen planerar vi att försöka koppla in Stefans digitalbox hemma hos Affe å kolla på både Hockey-VM och Stanley Cup-slutspel på dessa 100". Kan väl sägas att när det spelas NHL så kan bilden hacka en del när kameran rör på sig men man vänjer sig ganska fort vid det. Körde igång en DVD för å se hur det såg ut och det var bättre bild på Affes vägg än vad de flesta av er har på era teveapparater, suckers!

/Stefan som är bakis å inte orkar skriva mer

RSS 2.0