Stefan&Affe goes semi-anonym

Stefferson kom på pallplats i en GuitarHero-Tävling och vann en gratis lunch och en gratis biljard. Det här är så sjukt jävla stört att bloggen blir semi-anonym. För första gången får man en skaplig skymt av Steffe, stolt posernade med sina två fina pris.


(Om bilden inte föreställer Stefan utan istället en stor taco-buffé beror det på att Stefan inte vill bli semi-anonym med tanke på alla hårda ord han sagt om människor och fän)

Kommentarer
Postat av: Affe

10 minuter efter publicerat inlägg och Stefan är fortfarande på bilden. Ingen taco så långt ögat kan nå....

2009-05-15 @ 02:08:54
URL: http://stefanochaffe.blogg.se/
Postat av: M

klickade in mig hit, och som ett tips är den här bloggen extremt jobbig att titta på.

gör något åt designen !

2009-05-15 @ 21:25:47
URL: http://maxinee.blogg.se/
Postat av: Affe

Hej Maxine! Trevligt att du tittar in. För det första, fin blogg du har. Många blommor. För det andra; Brinn din helvete i satan. Vi kan inte ändra bloggen. Vi vet inte vad html betyder.

2009-05-16 @ 01:47:18
URL: http://stefanochaffe.blogg.se/
Postat av: Stefan

Kära Maxine, det här är Stefan som pratar. Vi kommer inte ändra designen. Det är liksom meningen att den här bloggen skall sticka i ögonen på folk. Speciellt på små fjortisar som skriver om blommer och smink och kläder och en massa andra och. Vi ser inte ut som era bloggar, vill inte göra det och kommer aldrig att göra det. Helt enkelt för att vi inte vill ha en enda liknelse med era usla dyngbloggar. Vad vill man få ut av att berätta att man har limefärgade pumps, leggings, kort blommig kjol, korsett och halterneckbehå på dig. Vem vill veta vad du har på dig? Grattis du lyckades klä på dig idag igen!!!

2009-05-16 @ 02:12:01
Postat av: Stefan

Å precis när jag sa att vi inte vill ha några liknelser med skitbloggar så smög det in sig ett och annat fel i kommentaren så det ser ut som en idiot skrivit den, bara för det blev det en liknelse ändå. FAN!

2009-05-16 @ 02:17:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0