Då har det hänt igen

Dåren och jag såg återigen lesbianerna snaska tryne. Idag satt dem utanför cafét där efterblivna jobbar och från en varsin sida av ett bord hånglade dem upp varandra. Vi måste ha nån lesbianmagnet på oss.

/Stefan, lesbianspanare

Han platsar inte i Leksand

Borde han inte vara lite vassare i målet med det här namnet?

/Steffi

Fotboll [fopåll]

Var idag å kikade på Dåren när han spelade bortamatch i stan med sitt nya lag i sporten fopåll. Dåren är målvakt och stod för en stabil insats i 4-0 vinsten. Men nog om det nu.

Det mest intressanta med matchen var att den ökända huliganfirman PRO Hooligans var på plats. Snett bakom oss står tre rullatorgubbar i åldern 70+. Dessa gubbar är sådär härligt enögda som bara gamla stofiler kan vara. Man får höra helt häpnasväckande kommentarer där favoriten nog var "avstånd för helvete" (nåt i den typen). Situationen som syftades på var en frispark där gubben tyckte att killen i motståndarlaget som stod närmst bollen stod för nära......killen stod typ 15 meter från bollen. Minst! Så då förstår ni kanske hur nivån på kommentarerna var iaf.

Vid en situation där en spelare i bortalaget trillar i straffområdet, efter en hård men juste närkamp, så blir han liggande och spelet går vidare. Ledaren i huliganligan börjar skrika filmare och dylikt till spelaren som med uppenbara smärtor i låret ligger och vrider sig. Till slut tröttnar en farbor ca 60 år på PRO Hooligans ledare och väser ur sig "det är baksida lår, han är skadad", huliganledaren svarar med sin konstant irriterade stämma "hur vet du det? det kan du inte veta, har du pratat med honom?"......uppretad stämning följer med hård ordväxling i så högt tempo som arga gamla gubbar kan hålla.....sedan hytter huliganledaren med näven mot gubben ca 60 år och väser ur sig något argt som jag glömt och avslutar med att peka på gubbe ca 60 år.......Att peka på gubbe ca 60 år är tydligen inget som den äldre generationen uppskattar så han svarar med att gå fram till huliganledaren och smälla till honom på hans pekande finger varvid ännu mer hotfull stämning uppstår. Efter nån minut så lugnar dock situationen ner sig och gubbe ca 60 år avlägsnar sig, troligen för att kunna klara behärska sig resten av matchen.

Huliganledaren blir dock knäpptyst under sista minuterna av första halvlek och inledande 10-15 min av andra halvlek sedan börjar han sakteligen komma igång med sina nyanserade opartiska kommentarer.

Som lite grädde på moset så fick vi sedan på Max se en pojke ,som är några år för gammal utan att själv inse det, leka i rutschkana. Rutschakanan var av formen rör och pojken fick för sig att han skulle springa uppför kanan men insåg inte dels 1. att det är rätt svårt att springa uppför en rörformad kana och dels 2. att om det nu skulle vara möjligt att springa uppför den så var han ändå aldeles för stor för det...resultatet blev följdaktligen att gud straffade honom, och hans dumhet, omedelbart med huvudvärk till följd av att han springer rakt in i röret med pannan. Lär väl inte hjälpt honom att fem vuxna personer sitter några meter ifrån honom och skrattar åt hans dumhet.

/Stefan med ett ovanligt kort inlägg.

Lesbianer hit å lesbianer dit

Måste få det där senaste inlägget att hamna lite längre ner så får skriva ett nytt. Vad passar då bättre att skriva om än två lesbianer? Inget, så då får det bli om två lesbianer.

Det här inlägget kommer alltså att handla om två lesbianer.

Igår när jag å Dåren skulle gå till bibblan och plugga till metodomduggan så stod det två lesbianer utanför entrén. Dem hånglade. Då menar jag inte träffas lite på middagsrasten och säga hej å kramas lite å pussas lite hejdå igen utan regelrätt sängkammargrovhångel. Dem åt upp varandra. Så då har man sett det med, check!

Dock så tyckte jag mest det var stötande och obekvämt. Inte för att jag är gammal å konservativ men stå ivägen för folk ett par meter från dörrarna och grovhångla is to much. Oavsett lesbianer, stjärtgossar eller vanliga par (så som naturen vill det skall vara :P) så är det lite väl.

Min första tanke när jag såg det var: "vart har dem den dolda kameran". Tanken finns väl kvar ännu att det kan ha varit så. Annars var det en "vi är öppna med vår gayighet och ska visa hela världen det" som gått till överdrift.

Idag har det c-uppsatsats och under hela dan satt den ena lesbianen precis bakom Dåren utan att han en enda gång frågade om han fick vara med å leka med henne å hennes lesbianvän nån gång, illa! Kan tilläggas att iaf den lesbianen såg bra ut. Inte nån man om man säger så.

/Stefan

Stefan blir känslosam

Kommentaren som blev ett inlägg (Observera den understrukna meningen)

Postat av: Stefan
Gåshuden från Born in the US and A är sinnesjuk. För er som inte var dör. Tänk er den största musikartisten/idolen ni har och att ni äntligen går på en konsert med honom. Ni står där förväntansfulla innan konserten börjar. Helt plötsligt så hör ni de första ackorden som spelas. Genast identifierar nu ackorden från den låt som ni som mest associerar er favvoartist med. Det här hände mig å Affe i somras. Vi står förväntansfulla och väntar på att konserten med Bruce ska börja. Bruce kommer in på scenen och säger Hej Götebåååårg, hur mårr ni? innan vi ens hinner svara på det så börjar dem spela på scenen. I normala fall är det häftigt men i dagens äge är det sjukt. Det är den 4 Juli. The fourth of july. Ingen vanlig dag för Bruce alltså. Han börjar spela låten som ALLA förknippar honom med, Born In The USA Gåshuden är påtaglig. Det här är ett av de absolut bästa ögonblick jag varit med om och man kan bara hoppas på en repris i sommar. Även om man vet att det är svårslagbart. /Stefan med gåshud och fylleballe
2009-04-19 @ 02:10:42

Postat av: Affe
Hihi, det är kul när du har fylleballe och skriver på bloggen samtidigt =)
2009-04-19 @ 02:16:34 URL: http://stefanochaffe.blogg.se/


Postat av: Stefan
Tror fan att de bästa minuterna av mitt liv är de 3:52 som Bruce sjunger om att vara född i Amerikat
2009-04-19 @ 02:18:03

Okysst

Aftonbladet och Expressen;
"Det är ett mirakel att hon fortfarande är okysst"

Spontan tanke;
"Näääee!"


Börjar närma sig.....

Innan du börjar läsa vill jag tipsa om Stefans tänkvärda/läsvärda inlägg här under. Så ni inte glömmer det när ni njuter av Bruce. Snart kan man börja räkna dagarna till konserten i Stockholm!


Fildelning Vs. Våldtäkt

Fildelning -> Gallerskakning +30 mille ner i nån redan rik persons ficka
Våldtäkt med efterföljande självmord-> Nedlagd rättegång

Funderar på om man skall utöva lite överraskningssex ikväll, det verkar ju ändå vara ok. Hade först tankar på att sitta hemma å fildela lite men det känns för riskabelt. Nä överraskningssex it is. Sen ska jag knivmörda en homogay, det är oxå mindre riskabelt än att fildela lite.



/Stefan som applåderar sverige å inte vågar äta fil längre

Jönköping; En analys

Var i Jönköping för några veckor sedan för att se Bob Dylan. Han är gammal. Väldigt gammal. Och väldigt trött. Det var synd. Desto roligare var det att göra analyser av Jönköping.

Redan när bussen började rulla in genom "förorten" och in mot stadens ytterkant la man märke till alla dessa kyrkor. Inte undra på att man kallan stan för "Sveriges Jerusalem". Det var Frälsningsarmén hit, Philadelfiakyrkan dit, och Rikets sal dit och skit.

När jag sedan hoppade av vid resecentrum och stod och väntade på skjuts av en kille som tror jag är hans kompis såg jag något som slog mig med häpnad. Det är BARA tjejer som kör bil i Jönköping. Jag skojar inte! Killarna sitter i passagerarsätet och berättar om hur dagen på jobbet, kanske är de sjuksköterskor jag vet inte, medan tjejerna har händerna stadigt på ratten och nickar instämmande. Jävligt skumt.
Stod ett tag och analyserade om det bara var en slump att just de senaste bilarna jag sett har kvinnliga förare, men Icke; En bil sväner upp framför mig, 3 tjejer hoppar ur. De har hip-hop outfit och såg nästan lika coola ut som jag. De hoppade ur, stängde dörrarna och vinkade till, ja just det, den kvinnliga chauffören. Hur kommer det sig att det bara är i Jönköping som kvinnorna är det starkaste könet och killarna (läs Dåren och Sälen) är "flickiga" i sitt beteende, har långt hår som de färgar, har i inpackningar, flätar och "sätter upp" när de ska ut på festkväll med sina andra vänninor. Nog. Vidare.

Jag blev sedan uppplockad av ovannämnde Dåren och åkte till en pizzeria.

-"Den här pizzerian fick 500 personer magsjuka", berättade han med ett leende på läpparna.
-"Jasså... Det låter ju inge vidare. Ska vi inte äta någon annanstans?"
-"Nej du! Nu ska vi äta Smålands bästa kebbe", berättade Dåren.
-"Men jag vill inte bli magsjuk"
-"Lite skit rensar magen"

-"Jo"

Jönköping är och förblir ett dårhus förlagt utomhus.


SM-guuuuuuuuuuld!!!

Sådärja. SM-guld till FBK. Vissa gnälliga dåliga förlorare till HåVefans verkar tycka det är bra att ta ut sin frusturation på domaren och det kan man väl göra om man tycker det hjälper. Han var iofs lika dålig/bra åt båda hållen men det ser man inte när man förlorar. Men vore trevligt om folk lärde sig reglerna lite iaf så man slapp allt bittert gnäll.

Men iaf guldet firar vi med att lägga in ett klipp på det snyggaste straffmålet ever. Omark kan slänga sig i väggen typ. Det här är nåt som bara ser på NHLspelen till Xbox och då i form av en bugg. Det är gjort nyligen, av en svensk i en lägre division borta i Amerikat.




/Mr FBK

Thats why they call me "The king of Nhl 09"

Ni kanske har märkt att tabellen har ändrats? ---->>>
Vi har uppdaterat så att alla våra Nhl-challenges finns med. Då drog jag ifrån minsann.
Här ska ni få ett smakprov på fingertoppkänslan som gör att jag allt som oftast äger Stefan.


//Affe

En riktigt vass challenge

Det här, mina damiga herrar, är riktigt hjältemod! Det var så här vi hade visioner om att våra "Stefan&Affe Challenge" skulle se ut. Men så blev inte fallet.
Njut!



Avslöjande av Stefans identitet

Som ni vet har det här varit en anonym blogg. Dels för att vi ska kunna såga folk makalöst hårt utan att råka i trubbel för det. Vi tar inte ansvar för våra handlingar så att säga. Och dels för att våra mammor inte ska hitta oss av misstag och läsa om att vi opererat penis eller legat med deras väninna.

Men nu är det dags att avslöja ena halvan av duon "Stefan och Affe". Stefan är bara ett påhittat namn. Egentligen heter han Stephan och har en het rumpa. Jag filmade honom när han (som vanligt) hade en dejt med en het blondin och blev uppraggad av en annan het blondin.

Vi väljer att kalla klippet; "En typisk situation i Stephans liv"


Ett till

Här kommer ännu ett Youtube-klipp. Och till dig som heter . ja av alla miljoner klipp så väljer jag detta. Om du hellre vill se nåt av de andra miljoner videoklippen som finns så är det fritt fram att göra det. På YO-TABB!

Det här klippet är på ett mål i sporten ishockey. Jag är hockeynörd å gillar coola mål, speciellt när svenskar gör dem och på kuppen blir jämförda med Mario Lemiuex. Det kommer två super-slo-mo-repriser efter ca en minut, det är först när man ser dem man förstår hur grymt målet är. Bli bentacklad och ändå lyckas hålla fokuset på pucken och få iväg ett slagge är G-R-Y-M-T.




/El Stefano

Programmet presenteras i samarbete med...

Sitter och tittar på ED på Kanal 9. Trevlig liten serie men ska inte prata mer om den nu. Men när man avbröt programmet för reklam så kom det upp en närbild på en liten barnstjärt som transformerades från hängig till mindre hängig. Och så tonade man sen fram en bild på en salva. Samtidigt säger en kvinnoröst "programmet pressenteras i samarbete med Bepanthen salva". Är lite osäker på det exakta namnet på salvan. Men iaf, jag kände ganska snabbt att jag sett den här salvan innan och då kom jag lika snabbt på var jag sett den. Herr Dåre från Barnarp springer runt med den i sin "manpurse". Han blir bara mer mystisk för var dag den där Dåren.

/Stefan

RSS 2.0