Börjar närma sig.....

Innan du börjar läsa vill jag tipsa om Stefans tänkvärda/läsvärda inlägg här under. Så ni inte glömmer det när ni njuter av Bruce. Snart kan man börja räkna dagarna till konserten i Stockholm!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Gåshuden från Born in the US and A är sinnesjuk. För er som inte var dör. Tänk er den största musikartisten/idolen ni har och att ni äntligen går på en konsert med honom. Ni står där förväntansfulla innan konserten börjar. Helt plötsligt så hör ni de första ackorden som spelas. Genast identifierar nu ackorden från den låt som ni som mest associerar er favvoartist med.



Det här hände mig å Affe i somras. Vi står förväntansfulla och väntar på att konserten med Bruce ska börja. Bruce kommer in på scenen och säger Hej Götebåååårg, hur mårr ni? innan vi ens hinner svara på det så börjar dem spela på scenen. I normala fall är det häftigt men i dagens äge är det sjukt. Det är den 4 Juli. The fourth of july. Ingen vanlig dag för Bruce alltså. Han börjar spela låten som ALLA förknippar honom med, Born In The USA Gåshuden är påtaglig. Det här är ett av de absolut bästa ögonblick jag varit med om och man kan bara hoppas på en repris i sommar. Även om man vet att det är svårslagbart.



/Stefan med gåshud och fylleballe

2009-04-19 @ 02:10:42
Postat av: Affe

Hihi, det är kul när du har fylleballe och skriver på bloggen samtidigt =)

2009-04-19 @ 02:16:34
URL: http://stefanochaffe.blogg.se/
Postat av: Stefan

Tror fan att de bästa minuterna av mitt liv är de 3:52 som Bruce sjunger om att vara född i Amerikat

2009-04-19 @ 02:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0