Utbytesstudenter, ajemen!

Har under dagen, tillsammans med dåren, försökt opponera på ett arbete som två Koreaner har plitat ihop. Vi har inte fått ihop något alls då arbetet var fullständigt obergripligt pga. koreanernas skymf av det engelska språket. Men dock så har vi fått oss både ett och två och 60-70 goda skratt åt deras dåliga språk och ibland även tydliga bevis på deras totala dumhet och okunskap. Kanske dags för universitetet att kolla upp utlänningarna dem lånar in först innan dem importerar dem. Inte första gången dem visat sig vara fullständigt inkompetenta.

Nedan följer ett litet axplock av deras eminenta arbete.

-"Despite four big failures, he regained his feet as a tumbler."  Red.anm. Puh vilken tur han fick tillbaka sina fötter som en akrobat trots alla misslyckanden.

-"This enterpriser did not graduate university even at his age of twenty-nine." Red.anm. Är du 29 år och inte har tagit universitetsexamen är du konstig.

-"Overall age of employees is high. So, sometimes mistakes occur in communication with each other." Red.anm. Gamla männsikor kan inte kommunicera, det vet ju alla.

-"We think the average purchase amount is one. And turnover rate is not an appropriate term in the mouse market, so we can not answer this question." Red.anm. Ingen felskrivning men "turnover" är visst inte så viktigt för det här företaget. (turnover = vinst)

-"The entrepreneur has to have alternative to protect competitors." Red.anm. Man måste skydda sina konkurrenter så man....eh tjänar mindre pengar.

Arbete

Vm i effektivitet? På ca 10 timmars arbete har Stefan å Dåren lyckats skramla ihop ett arbete som totalt slutade på 17 sidor. Imponerande eller? Roligt är att vi satt tillsammans med en annan grupp och arbetade. Dem började nån gång förra veckan å dem satt fortfarande kvar när vi gick hem. Det allra roligaste var att ställa sig vid deras dator å prata högt om det klara arbetet. Ajemen!

Övrig rolig kuriosa är att typ såhär liksom tjejen fan både är rätt rolig å charmig i all sin glittriga dampighet. Ful i munnen är hon oxå, det är kul! Tror jag vet en medarbetare i hennes grupp som sitter lite småstyv mellan benen å tänker olämpliga tankar om en arbetskamrat, inget snusk på jobbet!!!!

//Stefan

Roadtrip till en stad vid en sjö i ett land

Var på roadtrip idag med dåren i hans hemtrakter. Planen var att äta pizza och intervjua en företagare. Kl 11:30 stod dåren utanför mitt hus och tutade på mig, i sin väntan passade han på att några månader för sent klistra på skattemärket på bilen (har nån någonsin satt på det i tid?). Färden startade sedan mot nordligare breddgrader. Till sin fasa upptäckte Stefan att dårens vindrutetorkare var i lika bra skick som Affes mamma, alltså totalt utslitna, vilket gjorde att man hade exakt noll sikt genom framrutan. Stefan som i normala fall håller i sig när han åker bil med dåren håller nu, hela bilfärden, krampaktigt i det där handtaget ovanför dörren som av någon anledning är där, precis som om det skulle hjälpa att hålla i den om man krockar liksom. Stefan påpekar många ggr att vid nästa mack stannar vi och köper nya utan något som helst bifall. Man köper inte sånt på mackar hävdar dåren, det är ockerpriser. Stefan tänker att han är beredd att betala ockerpriser för att få fortsätta leva.

Till slut kommer vi fram till resans första delmål, den lokala pizzerian. Till stefans besvikelse visar det sig att där inte befinner sig några sälar, tydligen så har en säl siktats i ett kök nånstans i närheten där den bakar?! En mkt god pizza bakad av Toony inmudigas. Bakläxa dock till pizzerian, själva delen i restaurangen där man äter skall inte placeras i ett kylrum.

Efter pizzabesöket så bär det av hem mot dårens hus. Där träffar man på damen som för typ 23 år sen pirrade med en halvdansk snubbe som sedan resulterade i en liten dåre, hon var trevlig.

<----dåre

Träffade sedan på en hund som tyckte lite väl bra om Stefan ock. Efter lite husesyn där dårens gamla pojkrum visade sig vara ett trevligt rum i källaren så sprangs det på ett bordtennisbord (heter det så?). Det var givet att det bordet skulle användas och trots att Stefan inte spelat kinesernas sport nr.1 på tio år kanske så märktes ingen ringrost och dåren spöades i set efter set efter set.

Efter vår marathonmatch så bar det av mot företagaren som vi skulle intervjua. Efter nån timmes väntande på den mkt upptagna mannen och efterföljande sväng till posten så fick vi till slut vår intervju. Den var väldigt eh eh eh.....givande. Det mest intressanta med den var att snubben verkade skita i det mesta som hade med regler och lagar att göra, det skiter jag i var ett ganska vanligt svar, men av nån anledning så vågade han inte hänga upp en liten skylt pga. det krävdes bygglov för den. Ganska intressant hur man kommer på att just den lagen skall efterföljas.

Efter vår givande intervju så var det dax för hemfärd igen. Stefan hade dock inte gett upp sina försök till att få dåren att byta torkarblad då han fortfarande är lite sugen på att överleva (speciellt efter att han för en gångs skull inte blivit toknobbad av en tjej han gillar och ser chansen till att få lite koochi koochi under täcket och därför inte behöver krocka med en timmerbil eller nåt) och då det skulle bli ett litet stopp till på en omtalad shellmack (där dåren brukar förtära mumsiga muffins som han jämt tjatar om och närmast gjort dem mytomspunna) så hoppades Stefan in i det sista, men det visade sig att dem där bladen kostade 350 kr typ å så mkt är livet faktiskt inte värt.

Resan hem gick sen trots bristen på torkarblad helt ok, mkt tack vare den eminent goda och matiga muffinen.

Nu ska vi på två dar skriva ihop ett helt arbete om skiten!!!! Wehoo, det kommer bli så jävla kul så det finns inte.

Peace out/ El Stefano

Säljakt

Det har blivit som såhär skojsigt att på tisdagen skall Stefan å dåren hem till dårens hemtrakter för att besöka en kompis till dåren som har ett jobb som han har anställt sig själv på utan att skriva en affärsplan, klantigt. Det här skall vi försöka åtgärda duktiga som vi är. Tänkte oxå passa på att ta lite sitesajing i hålan där dåren är uppväxt. Den uttalade planen är att vi ska äta pizza på det lokala haket men egentligen handlar allt om säljakt. Stefan har hört rykten om att det rör sig speciella lokala sälar i det området. Ska bli spännande. Funderar på hur jag ska fånga en men Norge skall jobba med bra välutvecklade och accepterade säljaktstekniker som jag kan tjuvkika lite på.

Väl mött i det vinröda sältäta området!

//Stefan

Man eller mus?

Det är upp till Er! Man eller mus?




Nya tider - Nya väckningar

Allt eftersom världen blir mer och mer modern så utvecklas även nya sätt att vakna upp på, för dem som är trötta på väckarklockan presenterar jag nu - Grävmaskiner och slagborrar.

Har under hela veckan vaknat oksristligt tidigt, före tuppen knappt ens har somnat, av att det står en grävmaskin 10 cm utanför mitt sovrumsfönster och gräver asfalt och krossar rör i marken. Det låter. Högt! Man ligger å skakar i sängen av vibrationerna och får kämpa för att inte trilla ur sängen. I måndags tröttnade jag å tänkte lägga mig i soffan å få mina 12 timmars skönhetssömn istället. Men så fort jag öppnar dörren in till soffrummet så stirrar jag en ny grävmaskin i vitögat, var fan på gränsen att han stod inne i lägenheten så jävla nära stod den.

Kändes ite obehagligt att någon från arbetarklassen hade sin arbetsplats precis utanför min ruta, jag rullade ner persiennerna framför näsan på honom. Du ska fan inte få en gratis stripshow under arbetstid tänkte jag, inte efter hans ogentlemannamässiga tilltag att börja jobba innan kl 07. Fan sov istället som vanliga studenter gör.

Efter två dagar av den här terrorn trodde jag dem skulle vara klara, men icke! Idag vaknas det av att dem står i hålet dem grävt och lägger några rör och av av nån anledning så står dem med en stor jävla slagborr å borrar i något, ljudet av den är fan ännu värre än grävmaskinens ljud, allt det ackompanjeras sedan av en mindre borr som dem kör med ständigt.

Jävla arbetarklass.

//Stefan

Återkommande tema

Tog mig friheten att mobilfilma hur det ser ut när jag bajsar....



//Affe


Tack Affe!

Tänkte lägga in en bild på den finaste present jag nånsin fått. Affe nämnde det för ett tag sen men här kommer den.


Notera oxå den finna banana hammock superleague-pokalen på teven.

Ett tomtesvar på valet i det outvecklade landet i väst

En tomte på en verkstad skrev i sin blogg att han inte visste varför man skulle gå ut på gatorna och jubla över Obamas vinst i valet. Det kan jag försöka förklara för dig, tomte.

Skillnaden mellan Obama och McCain är egentligen inte så stor som det kan verka. Obama är demokrat och McCain republikan. De båda partierna har egentligen ganska så lika program men den stora skillnaden är att republikanerna är konservativa och demokraterna är liberala. Det där vet nog de flesta oxå och än så länge så är det ett Henke Börjesson-svar.

Den stora grejen här är då inte att dem skulle ha så stor skillnad i sin politik utan att det handlar om att konservativa människor egentligen är emot utveckling, man vill inte att något skall förändras medan liberala är mer öppna för förändring. Det konservativa gör att Amerika är kvar i några 1800-talsvärderingar medan övriga världen hela tiden förändras och utvecklas. Den amerikanska befolkningen blir bombarderad med konservativ propaganda som sedermera gör dem väldigt patriotiska och dem tror att Amerika är så mkt bättre än övriga världen medan övriga världen mer eller mindre ser ner på dem.

Men eftersom konservativa är emot förändring så hindrar det lite att se sina egna fel. Man tror att man är den supermakt man varit och inser inte att herr Bush på sina åtta år har lyckats rasera hela skiten. Men när man då är så insnöad och självgod så tror man inte att ens egna land har några problem och då finns det heller ingen anledning att politiskt ändra på saker i det egna landet.

Vad gör man då? Ja eftersom politikerna inte bara kan sitta på sina rövar, t.o.m. dem tröttnar på det, så hittar dem på andra saker att göra. Passande nog så sponsrades Bush av oljemänniskor och hans egen släkt har stora oljefirmor. Hmm var finns det olja?? Ja just det i Irak. Då åker vi dit å massakrerar hela landet så att vi kan ta kontroll över oljan och så kan vi skylla på att vi är där för att få bort Saddam och hjälpa landet. Lämpligt nog när vi ändå är där så försöker vi få in lite västerländksa värderingar där oxå så vi enklare kan göra affärer där sen och på så sätt bli ännu rikare. Det är sånt här Bush har ägnat sig åt och förmodligen samma saker som en framtida republikansk president hade ägnat sig åt.

Problemet med det här är att för att Bush ska kunna tjäna mer pengar så krävs investeringar, så är det alltid. Var hittar man då resurser som kan användas till de här investerinagrna? Jo i USA:s stadskassa såklart. Man tar pengar som hade kunnat användas till en bättre sjukvård t.ex. och lägger dem på militära medel istället så att herr Bush i längden kan tjäna mer pengar. Det här leder till att USA:s ekonomi blir utarmad och blir den utarmad så blir världens ekonomi utarmad. I längden betyder det här att republikaner som dem är nu är direkt farliga för världens överlevnad. Personer som Bush som bara ser pengar framför ögonen är det här jordklotets största fara. Om USA fortsätter på samma vis så kommer i längden ett tredje världskrig bli oundvikligt. Allt i grunden pga. pengakåta människor och konservativa värderingar.

Ett tips över att se hur sjuka konservativa amerikaner är är att titta på dokumentären om Dixie Chicks över hur dem blev ett objekt för ett helt lands hat pga. ett enda litet uttalande om Bush på en konsert i London. Den visar hur USA är emot yttrandefrihet och hur konservativa patriotiska värderingar nästintill hjärntvättat människor. En mor ber t.ex. sitt lilla barn att skrika att hon hatar dem här dixie brudarna, när barnet inte skriker det så skriker mamman åt barnet högre å högre att barnet skall ta orden hat i sin mun, det är helt sinnessjukt. En annan farbror säger att han är för yttrandefrihet men att man bara ska ägna sig åt den i USA, man får absolut inte yttra sig när man är utanför detta lands gränser. Såna här människor är farliga och därför är USA:s och världens hopp att Obama skall styra upp det här lite grann. En liberal president ger iaf landet en chans och eftersom man inte är konservativa och emot förändring så kan man se att det finns saker inom landet som behövs förändras och lägga mindre fokus på omvärlden.

Ett exempel på hur USA:s konservativa emot förändring-attityd ter sig är från min far IKEA-arbetare, han åker runt i världen och kontrollerar så leverantörer till IKEA gör det dem ska och gör det rätt, kvalitetsäkrar kan man kalla det. När han är i USA så är det enligt honom som att åka tillbaka till 80-talet och leverantörer där är dem som är överlägset mest efter i utvecklingen.

Så summa sumarum av det här är att Barack i sig inte är en frälsare men att han och hans parti står för en mer liberal syn som ger möjlighet för utveckling av sitt egna land istället för att fokusera på att stoppa utvecklingen i andra länder.

//Stefan

Nattsudd med Affe II

Ivo om C-vitamin:
"Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt", är det därför ni skriver så mycket om toabesök?
IP: 85.228.53.232

- Det där är typ det enda roliga den grabben skrivit på.... äh, det är det bästa han har skrivit någonsin. Han har en blogg där han motiverar "reflex-inköp" och tar kort på solnedgångar. Gay eller okej? Gay.


Sitter och nattsuddar trots att jag ska bjuda en het jobbarkompis på brunch imorgon. Inte bra. Ostädat och påsar under ögonen kommer det att bli. Får hoppas på det bästa ändå. Förresten, var det inte länge sedan vi fick en statusrapport på Stefans penis? Är den läkt? Ser den rolig ut? Kan man ha sex med den? Hur luktar den?
Inte heller en bild på min fina present kan det aset lägga upp.


Bella-challangen gick åt helvete. Hade till sista oktober på mig att sexa henne men det blev inget. Kramar, soffmys osv har det blivit men ingen kroppsvätska har utbytts. Besviken och nere. Känner mig nästan lite utnyttjad. Hade jag blivit utnyttjad sexuellt hade jag gråtit.... NOT! Det hade varit helt okej. Men att känna sig som en reservpojkvän suger.


Det finns en person som kallar sig för Sälen och bor i Jönköping. Känner någon till honom? Om jag kan beskriva honom? Visst! Hår som inte tvättats på ett halvår, liten penis, ful dialekt, kompisar som tatuerar in örnan på bröstet, flickvän som ligger med mig? Ingen som känner igen honom? Hör av er i så fall!


Har haft tvättstuga för första gången på evigheter. Nu behöver jag inte handtvätta en tshirt eller ta på mig en gammal var eviga dag. Nu har jag ett lagar. Men.... alla mina kalsonger som tidigare varit röda (farsan tog in en uppsättning Björn Borg kallingar som är röda och ursköna, och nej, farsan jobbar inte som kalsongmodell) ser nu ut att vara rosa. Gay eller okej?


Sista grejen för idag. Är denna tatuering GAY ELLER OKEJ ????



Ett K....

Om jag fick placera ut ett "K" någonstans i hela världen.........



Köpte en present till Stefan idag. Han stod länge och tittade på den men tyckte att det var "pinsamt" att själv betala den. Kassörskan var söt tyckte han, och det vore dumt att göra bort sig. Då tog jag den ur hans hand och sa -"Jag ser din åtrå", gick bestämt till kassan och köpte skiten till honom. Han lägger förhoppningsvis upp en bild på den snart.....

En hyllning till Jönköping

Här kommer en film med Sveriges fulaste dialekt!



Ps. Har filmat hur det går till när jag på jobbet utför min toalettprocedur, som jag presenterat tidigare i bloggen. Måste bara hitta ett konverteringsprogram, sen kommer den upp på bloggen direkt!
//Affe


RSS 2.0