Julmiddag

Ikväll ska det ätas lite improviserad julimiddag. Stefan, Affe och Bella ska äta julmat och pilla på varandra. Kanske blir det en trekant, den dåliga sorten då. Vi spånade över det under en 4 timmar lång fika. Får se vad som händer. Får försöka ta det lite lugnt då så inte Affe blir sotis på mina bländande skills och sätter sig ett hörn å tjurar. Kan va nån storleksgrej oxå. Eller färg på håret. Eller att han är dalmas å dem gör så...s.

Julmaten då? jo den blir improviserad för det verkar som om det småländska och dalmasiska julbordet skiljer sig åt ganska mkt plus att Affe tydligen är en kräsen liten skit som bara ätar delar av det. Sill och bruna bönor äts tex. inte. Suck.

I övrigt då? Jo Stefan håller på å bli sjuk efter en ca två års lång streak utan sån skit. Aja tur det kommer nu och inte om en vecka då Stefan skall briljera i det norska landets skidbackar. Nya filmer från svarta pisten på g alltså. Ska bli skoj. Funderar dock på hur det skall bli i bastun. Stefan har inte informerat sin familj om ett visst ingrepp som gick lite halvt åt skogen vilket syns på Lill-Stefan vilket inte var nåt han hade räknat med. Aja man kan inte få allt. Förhud då alltså.

Kommentarer
Postat av: Affe

Sill suger ju. Bönor är väl okej. Men vem fan stoppar i sig jävla fiskbitar som smakar som Stefans mammas mutta?

2008-12-13 @ 01:42:53
URL: http://stefanochaffe.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åhhh LIF vi sviker aldrig er, för nu ska Leksands IF upp och mora de ska ner... =)))

2008-12-13 @ 11:22:18
Postat av: Sälen

hehe



dildo-jan

2008-12-13 @ 15:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0