Ett porrinlägg

Har under den senaste veckan råkat få på kanalen canal+ efter kl 24 några ggr å då har det av en slump råkat vara snuskiga filmer där. Ok kanske inte bara slumpen som gjort man hamnar där, alla fittor man kan se hjälper till lite i arbetet att komma över den fittan man tycker om.

Men det jag tänkte på är att porr borde väl rimligtvis vara till för den breda massan, eller? De flesta människor är väl egentligen intresserade av sex? Och porr borde väl då vara nån form av återspegling på det här. Så det jag undrar då är om det är jag som är den konstiga som inte blir upphettsad av att först se en kille som slickar en tjej i röven eller av att sen se samma tjej bli påsatt i samma lilla äckliga rumphål och på det sen ta killens kuk i munnen å suga av den som om det vore choklad som har hamnat på bananen. Är inte det iaf liite meningen att man skall bli upphettsad av å se på det å ha en hmm trevlig stund för sig själv? Först sitter man där intet ont anande å tittar lite förnöjt på det hela tills det spårar ur till nån bajsorgie å man mest får spykänslor. Har porren blivit nischad till att bara vara till för alla skruvade sjuka människor därute? Eller är det jag som är skruvad som inte blir upphettsad av bajsslick, bajspackning å sen bajssug?

Det värsta är att porren förmodligen är dagens största sexualundervisning vilket leder till att alla 15-åringar som sitter därhemma lär sig att det är såhär det ska gåtill så att om några år, om det nu inte redan är så, så är de det här som kommer vara det normala. Snart så kommer man inte ens kunna använda packa bajs som nåt skällsord. Skulle man säga "-Ska du hem å packa bajs nu eller?" till en femtonårig kille så skulle han bara svara "-Ja, fan va gött det ska bli" å sen hö hö hö-skratta som ett mumlande mongo å sen tro att han är cool. Jag vill kunna använda packa bajs som ett skällsord. Vafan.

/Stefan med helt normala onsdagstankar 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0