Götlaborg

Vet inte hur mycket det har skrivits i bloggen tidigare om dens flytt. Numera bor halva bloggen i Götlaborg på heltid och snart som kommer hela bloggen bo här, under samma tak dessutom. Vi kommer blogga från ett varsitt rum.

Men fram tills dess så kommer den här delen av bloggen tillbringa sin tid i ensamhet, enda umgänget kommer vara med Brutto Bruttovic på AMS. Är det ok att ligga med sin handledare? Jo så får det bli.

Lite händelser från de två dagarna här hittils. Vi har mött Ebbot i gallerian som ligger precis utanför vår dörr. Han var tjock, skäggig å såg ut som en riktig lodis. Ja som en looser t.o.m. Men tur för honom att han har en talang då, dessutom så lär den ju göra att han får ligga mer än jag nånsin vågar drömma om.

Vår granne under uppskattar inte när vi leker rockband häruppe. Stefan vid micken å Affe frenetiskt hamrandes på trummorna. Bank bank sa det i golvet kl 22:30. Kanske inte så lustigt, får nog vänja oss vid att vi inte bor på campus längre. Affe hamrade en del på trummorna idag med medans jag höll på med annat och då förstod jag att när man själv inte är inne i det så låter det en jäkla massa. Kan tilläggas att det är interaktiva instrument som det handlar om, ja vi spelar Rockband helt enkelt.

En sista rolig grej var för en stund sen när jag sprang ner till Hemköp. På vägen ut mötte jag två kärr...damer som var nånstans mellan hundra och döden. De kunde knappt stå upprätt å än mindre gå. De fick hålla i varandra för att komma framåt och hålla balansen på samma gång. Kanske inte så roligt i sig men när dem samtidigt går runt med en mobiltelefon och smsar å fnittrar som två små fjortisbrudar så blir det ganska komiskt.

/Stefan, numer Göteborgare

Kommentarer
Postat av: Jonas

Gillar inte att göteborsk-epoken inleds med skitsnack om Ebbot! Den finaste göteborgaren av dem alla...



Kan nog bli en påhälsning när Cosmopol lockar framåt hösten.

2009-09-05 @ 10:46:50
URL: http://tomteverkstan.blogg.se/
Postat av: Stefan

Är ni inte på Cosmopol varje helg? Iaf de helger du inte ägnår åt att sitta på en bänk i träningsoverall och titta på andra som spelar fotboll, enbart för att få duscha tillsammans med dem efteråt.

2009-09-05 @ 12:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0