Stefan utmanar sig själv

Tänkte erbjuda mig själv en liten challenge. Ikväll så är det sista kvällen som Ivan den förskräcklige är på besök hos Affe så vi hade tänkt avsluta hans vistelse med en lite utgång på den studentpub som är öppen ikväll, den påminner om ett stall.

Under dagarna som gått så har Ivan fått vara med om en fest där kvoten var 4:5 vilket betyder fem tjejer och fyra killar vilket nog inte har hänt tidigare under våra lite mer än två år här. I söndags sen så var det bakfylledag med promenad till och från stan, pizzaätning, fika med heting ett och halvheting två, film (Hancock, hankuk på svenska) och lite tv-spel. Igår måndag fick han bevittna ett bloggkrig, bli spöad i tennis å det grövsta (dock inga serb-ess), få lite svensk tv-kultur (i ditt ansikte) och mer tv-spel. Lyckades även skrämma halvt ihjäl stackaren två gånger, det var rätt kul, han är så nervös den där. Ikväll är det då avslutningen som gäller innan avfärden mot det danska landet och hans fallskärmshopp, hur ska det gå när han är så rädd av sig?

Åter till challengen; eftersom Stefan alltid blir så infernaliskt bakfull varje gång han har festat så är planen nu att inte bli så bakis eftersom det är en del skolarbete som skall genomföras imorgon. Klarad challenge är att kunna infinna sig på bibblan till kl 11 eller iaf. att inte komma dit sist av fyra gruppmedlemmar.

Affe får avgöra mängden poäng som skall tilldelas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0