Sånt här gör mig bara glad!

Har hittat en tattare till =) Det kryllar av dem! Me like! Ska samla alla i en bok någon dag.


Postat av: Johanna
Oj nu anser jag att de är mer värt att gå med o kämpa lite på den där sidan...:) älskar make up store... och du skratta bara åt kommentaren från Stefan och Affe...helt sjukt att folk är så dumma i huvudet... Kram kram
2008-10-13 @ 10:40:31 URL: http://johannakarlssons.blogg.se/



Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Ljusrosa bubbla? Herrejösses..

2008-10-13 @ 12:51:48
URL: http://lindaslya.blogg.se/
Postat av: Affe

Ja jävlar i min lilla låda. Håll i dig stumpan för nu laddar jag om!

2008-10-13 @ 12:55:36
URL: http://stefanochaffe.blogg.se/
Postat av: Johanna The tattare

Tack för att ni länkar till mig..mycket uppskattat att någon kan länka till en mindre blogg som jag har. Trevligt.. Och är jag tattare för att jag vill ha "gratis" presentkort? Jaa va fan. kanske de.. men vadå gratis är gott tycker inte ni de med eller?

Sen kan jag ju vara helt ärlig o säga att en person med en liten blogg inte kommer speciellt långt på gratis sidorna då man inte når ut till några läsare som kan registrera sig.. Så ni behöver ABSOLUT inte vara oroliga att jag kommer få ett presntkort ifrån Gratissmink. Om de nu är de ni menar med tattare?



Ha en bra helg grabbar..

2008-10-18 @ 14:12:16
URL: http://johannakarlssons.blogg.se/
Postat av: Stefan

Johanna snälla skilj på mig och Affe. Vi är två olika personer och det Affe skriver får stå för honom även om det just i våra blogginlägg ibland inte är tydligt vem det är som skrivit.



I övrigt; handla inte på Media Markt! Dem är inte bra, dem är kass.



Ha en bra helg du med tjejen.

2008-10-18 @ 16:04:06
Postat av: Johanna

Hmm borde tänkt på det. Förlåt mig.

vad är de som är så dåligt med Media Markt? Har handlat en hel del där faktiskt o jag har inte märkt nåt om att dom är kass!

/Johanna

2008-10-18 @ 21:08:22
URL: http://johannakarlssons.blogg.se/
Postat av: Stefan

Vi gjorde en walraffundersökning på lite olika elektronikaffärer och kom fram till att Media Markt var sämst. Deras service som det är meningen det ska se ut att vara är egentligen bara ren säljteknik och dem leder inte kunderna till den produkt som passar kunden bäst utan till den produkten som dem har bäst marginaler på, alltså tjänar mest pengar på. Sen vill dem gärna lägga på lite försäkringsavtal oxå som dem egentligen enligt lag måste följa utan att man lägger till dem försäkringarna. Därför dissar jag det stället.

2008-10-19 @ 01:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0