Raggningsskola med Stefan

Hur man raggar brudar är en konst det är väl de allra flesta överrens om. Det finns otaliga sidor och böcker där man kan läsa om den här konsten så därför tänker inte jag skriva samma sak här oxå. Ibland fungerar det när man tänker "outside the box" och det är dem okonventionella sätten jag tänker inrikta mig på. Ett trick som Stefan provat är "nachosmoveset", här kommer en summering av hur det gick till när Stefan uppfann det.

En rätt berusad Stefan står på dansgolvet tillsammans med sina kompisar som i symbios utför sina specialdanser backa bussen, plocka äpplen, tvätta tvätten och såna goa grejer. Plötsligt så får han span på en blondin i baren. Han följer blondinen med blicken och ser att hon köpt en nachostallrik med salsa på. Blondinen går och ställer sig vid ett bord ensam och börjar äta på sina nachos. Stefan står och funderar på hur han skall lägga upp sin taktik. Han kommer fram till att använda sig av "vänta ut taktiken" vilket visar sig vara rätt då tjejen efter en minut lämnar bordet å nachosen bakom sig och beträder dansgolvet.

Perfekt tänker Stefan som genast ser sin chans. Han har sina drömmars mål framför sig, helt ensam, ljusgul å fin med lite röda inslag. Stefan tar mod till sig och går fram och känner att han inte kan misslyckas. Hans mod bär genast frukt och han får känna den där härliga mysiga känslan. Tunga mot....nacho med salsa på, smakar helt underbart. Stefan känner sig givmild och tar med tallriken till dansgolvet och delar med sig till sina vänner som är trötta av allt bussbackande och behöver lite mer kolhydrater.

Men säg det goda som varar! Stefan ser mot sin fasa hur blondinen är på väg att lämna dansgolvet igen och har satt fart mot bordet där hon lämnat sina nachos. Stefan får panik. Han vill ju inte åka dit för nachosstöld och i den totala fyllans logik så väljer Stefan efter ett långt övervägande att göra sig av med bevisföremålet han har i sina händer. Med stor beslutsamhet tar han nachosen och slänger med full kraft i golvet, man vill ju inte stå där med nachos i händerna och se skyldig ut. Det där löste jag bra tänker Stefan och ser nöjd ut.

Blondinen, som så klart inte hade haft en aning om att nachosen Stefan hade i handen var hennes om han lugnt bara hade fortsatt äta av dem, fattade misstankar mot Stefan då hon i närheten av bordet stiger i en gulröd nachoshög. Med bestämda steg går hon nu mot Stefan som börjat få upp pulsen igen och börjar skaka i benen av rädsla för hur blondinen skall bestraffa honom. Sekunderna känns som minuter, blondinen kommer närmre å närmre, hjärtslagen dunkar, Stefan svettas i pannan. Efter vad som känns som en evighet så är blondinen framme vid Stefan som förväntar sig en hårtork a la Alex Ferguson eller en hård lavett i fejan. Blondinen lyfter båda sina händer och med full kraft närmar dem sig Stefans huvud. Stefan blundar instinktivt och bara väntar på att det snart skall smärta till i ansiktet. Det kommer ingen smärta. Istället så grävs det in en tunga i Stefans mun och han får sitt livs största fetaste grovhångel som han nånsin varit med om och "nachosmoveset" är uppfunnet.

Kommentarer
Postat av: sune

när jag tänker efter kan detta vara det sjukaste och mest skadade jag hört..

2008-10-06 @ 19:45:24
Postat av: Stefan

tänk efter lite till....

2008-10-06 @ 21:30:18
Postat av: Andy

Denna historian är ju som en fiiin godnatt saga för barn. Vem behöver tro på jultomten när man kan tro på hångel utan minsta anstränging och få stulna nachos på köpet!



Legendary!

2008-10-07 @ 00:36:48
Postat av: Jonas

Har alltid sagt det! Du är sjuk. Helt jävla sjuk. Bete dig! Människa!

2008-10-07 @ 15:38:14
URL: http://tomteverkstan.blogg.se/
Postat av: Stefan

Jonas du vet hur lite jag lyssnar på dig, vem lyssnar på en dåre liksom?

2008-10-07 @ 17:52:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0