Huge stash of porn

Kommer ni ihåg när man var yngre och traskade runt i skogen och så helt plötsligt under ett löv så skymtar man ett bröst? När man då börjar skyffla undan löven runt bröstet så märker man att man har hittat en porrtidning. Och när man lyfter den så hitar man en till, och en till, och en till osv. Man blir själaglad och inser man att man har hittat "a huge stash of porn".

Diskuterade det här i skolan innan med dåren och vi undrade, vem fan har lagt en hög med porr där i skogen, under löven. Är det en kåt äckelgubbe som går igång på att runka i skogen? Är det ens egen storebror som har köpt dem men inte vågar ha dem hemma? Kanske pappa?

Hade ju varit kul att få veta vem som har lagt dem där, måste ju liksom tacka personen för att den givit en en av ens bästa dagar i sitt liv.

Kuriosa
Andra bra platser när man var liten att hitta porr på; dyka i containern för den lokala pappersinsamlingen, sin kompis pappa Svantes privata samling lagom bra gömd i ett skåp, närmsta kiosk som inte brydde sig om ålder på konsumenterna.

Vi kom oxå fram till att sådana här roliga saker får inte de nya generationerna vara med om pga. den numera lättillgängliga porren på nätet.

Kommentarer
Postat av: "Dåren"

Jag tror det var en god fe som lagt tidningarna där under löven... En god Porr-Fe

2008-10-30 @ 20:50:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0