Hit the road /Affe

Roadtrip idag med 2 snälla och söta fruntimmer. Inte alltid det bjuds på sådana events. Tror de är ute efter lite nya killar i deras liv. Killar som inte har långa brottsregister. Kanske passar in där, jag vet inte.

Igår lagade jag mat som både knullade i ögonen och i munnen. Käre Stefan fick ta del av denna föda och han var även han stormförtjust. "Ååå mina smaklösar mår vidunderligt väl", sa han. Sedan testade vi ett gäng olika whisky och drack 2 öl. Något var fel den här kvällen. 2 smååååå glas med whisky och två småååå öl fick oss båda yra och lulliga. Vi försökte spela nhl på xbox360 men det hela blev försök till magiska finter trots att hjärnan och fingrarna inte var riktigt synkade. Trevligt ändå.

Stefan börjar få tillbaka rörligheten i penis. Snart kanske han kan spela tennis igen? Den dagen ska firas! Och kom ihåg, den dagen han kan dra i snoken igen får han 5 poäng! Sen får vi hoppas att gud inte bestraffar honom på ett bra tag. För det här var fan over the line gud. Det var väl jävligt onödigt? Ge dig på minoritetsgrupper i samhället istället.



The lord has spoken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0