Fest å sånt

Här kommer en resumé på helgen. Eller ja vi spolar fram tills lördagkväll för innan det är det i stort sätt bara plugg på bandet. Stefan, Affe och dåren hade i stort sett bestämt att vi skulle hitta på något på lördagkvällen som innefattande intag av alkoholhaltiga drycker men inte bestämt oss på vilket sätt. Alternativen var fest med Affes heta kompis och hennes bekanta nånstans i stan(i fall vi fick komma dit), sitta hos Stefan å dricka några bärs å sen stan eller en annan fest å sen ut på en studentpub.

Efter lite övervägande valde vi alternativ ett då vi till slut var välkomna, först så lät det såhär "nja vi är redan så många" efter att nån kille som hade befogenhet att bestämma över festen hade fått höra att vi var tre killar som skulle komma isf. Men till slut vart vi välkomna. Väl där så inser vi att där är TRE killar på festen och SJU tjejer, inte så jävla många att man inte kan släppa in tre pers till så det var ju uppenbart dem inte ville ha konkurrens.

Våra aningar om att killarna skulle ha två meter långa brottsregister visade sig vara sanna (ok dem har inte så långa brottregister men det är såna där tuffa häftiga killar som tjejer dras till). Killar som är piercade lite här och där och har stora tribals på armarna (www.provanågotnytt.nu). Dem verkade lagom distanstagande till oss inte lika tuffa och sa inte så mkt till oss alls. Stefan tycker såna killar är rätt pinsamma å är mest glad om han slipper prata med dem. Men det allra roligaste är när dem i sina försök till att vara coola å tuffa visar sina egentliga sidor, DEM TURADES OM ATT SÄTTA PÅ DEN ENA FJORTISLÅTEN EFTER DEN ANDRA PÅ STEREON OCH AGNES VERKAR VARA DERAS STORA IDOL.

Aja nog om dem. Tjejerna på festen var av god kvalité. Inte en enda skräcködla. Vi kom fram till att vi hade inte tackat nej till en enda av dem för en natt även om dåren var lite tveksam. Den tjejen som väckte mest uppmärksamhet var en Carla Turkleton-klon som kunde lägga sina ben bakom sitt huvud, det var nog det mest spännande på festen.

När det var dags för att gå ut så visade det sig att det var ett skitställe som ligger precis här där vi bor som gällde och inte alls i stan som vi trodde. Vi följde motvilligt med till skitstället och tomtade runt där ett tag. Hände väl inte så mkt anmärkningsvärt där mer än att Affes ex klängde efter honom halva kvällen. Stefan var dock inte helnöjd med val av uteställe eftersom han ville ut i stan då han hade planerat att försöka möta upp hans nya kvinnliga "vän" som han umgåtts en hel del med under hösten.

Men då det var dags för det obligatoriska nattfyllekäket på närmsta mack så visade det sig att "vännen" oxå var på väg dit. Väl framme på korvhaket (ja på 2000 talet samlas man på en bensinmack och äter korv, så långt har vi kommit i utvecklingen) så mötte vi upp "vännen" som för övrigt ännu inte hade presenterats för Affe och dåren men det fick vara dags nu, roligast är att Stefan redan pratat med "vännen" om sina kompisar då och då och det visade sig att dåren redan var ett väl inarbetat namn =). Nu fick dåren ett ansikte.

Efter intag av korv så träffade vi på en farbror i helskägg, han var inte nykter. Alls. Men vi tyckte det var roligt att prata med farbrorn speciellt efter han avslöjat sin svaghet för svamp, å då menar vi inte kantareller här. Bestämde oss för att följa mannen hem då han ändå bodde ungefär åt sammma håll och att Stefans nya "vän" råkar vara en sån som bryr sig om allt och alla. Det skulle vi inte gjort. Efter att ha stått och pratat med fyllot utanför hans bostad en stund så visar det sig att han låst ute sig själv. Här tycker Affe och dåren att det är lägligt att avlägsna sig. Bra val enligt mig.

Men vill man vara på god kant med sin "vän" så får man ta tag i situationen istället. Det visar sig att ett väldigt litet fönster står öppet men det är bara med en väldigt liten glipa och det är fasthakat så det försöket gavs upp igen. Stefan luftar tanken på att ringa farbror polis så dem kan komma å öppna eller nåt. Det är inte något fyllot önskar då han i panik vräker ut sig NEJ, Inte polisen!! å sen såg han rädd ut. Ok nej ingen polis då säger vi. Då nämner fyllot att han kan gå nattvakt på området, det var tydligen något han gjorde ibland så var nog inte första gången han låst ute sig. Men då kände tom. Stefan medlidande och sa nej det är inget alternativ. Fyllot och "vännen" ställer sig och pillar lite mer på fönstret men det är förutsättningslöst. Samtidgt ger sig Stefan ut på jakt efter något lämpligt föremål att öppna fönstret med.

En Ica-korg hittas och hoppas sönder. Den trasiga korgens handtag används sen åt att peta undan haken så att man kan öppna fönstret. När det lyckats på första försöket så sträcker sig Stefan in för att komma åt handtaget på fönstret jämte som var mkt större. Det tycker fyllot är onödigt och bestämmer sig för att ta sig in genom det smala fönstret och likt en katt som klämmer sig under en dörr så lyckas han på nåt konstigt sätt med det, var nog mkt "mjukdelar" på den magen.

Dagens hjälte i "vännens" ögon är Stefan. Nu hinner jag inte skriva mer. Fortsättning följer senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0