Cojones challenge - Tennis - Utvärdering

Utvärdering
På måndagen utspelades ännu en duell mellan Affe & Stefan i tennis. Segrande den här gången blev Stefan efter att ha vunnit det avgörande tie-breaket med 7-5. Vid ställning 5-5 i tie-break knallar Allan och hans två kottar in i hallen vilket inte är helt uppskattat av Affe & Stefan att man kommer in innan ens egen tid har börjat. Det här pga. att man inte vill ha nån jävla publik som man inte känner eftersom man helt förändras och mest tänker på att inte vara sig själv.

Det här var dock till Stefans fördel eftersom han då kan fokusera mer på spelet än på sin inneboende ilska som kommer fram efter var förlorad boll och eftersom han precis slagit bort en enkel boll så fanns där mycket ilska som förvandlades från John McEnroe till Björn Borg.

Affe höjde sig oxå ett snäpp och svarade på Stefans serv med en knullande retur som borde ha avgjort bollen men Stefan som ville visa upp sig för publiken hann på nåt sätt upp bollen och fick till ett kalas-slag som sedan Affe lyckades fånga upp och returnera tillbaka, Stefan svarade med en smash som Affe lyckades rädda å få till en lobb så Stefan fick löpa tillbaka å returnera så gott det går vilket öppnade för Affe som smackade in ett hårt slag varvid Stefan lyckades returnera med en lobb som Affe fick springa tillbaka för att returnera vilket han gjorde bra då den landade lång bak vid Stefans baslinje men han lyckades svara med ett lika bra långt slag han med, varvid Affe returnerade bollen i nät. Pust, Stånk å Stön hördes från båda spelare.

Stefan ville skrika rakt ut å gnida in vinsten av årets boll i ansiktet på Affe medan Affe ville skjuta bollen hårt i väggen och kasta racket lite försiktigt i golvet men det var det ingen som vågade eftersom det fanns folk i närheten. Matchbollen var sedan ren formalia.

Efter matchen ville Affe skylla förlusten på diverse olika skador så som ett klickande finger och den riktigt manliga skadan "minimal vattenblåsa på tummen". Det skylldes oxå på sportdrycken som enligt Affe var aldeles för ny, den ska vara utgången för två år sedan och kosta fem kronor, då är den som bäst menade han på. Stefans sportdryck skall oxå ha haft godare smak enligt Affe och om det nu stämmer så kan Stefan bara beklaga eftersom hans dryck smakade beskt kärnkraftverk.

Affe: 0 Stefan: 2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0