AKTUELLT - med Stefan

Medan Affe är i Grekland och får knallröd hud och njuter av tzatziki, souvlaki, kaftedes, kalamari och mythos å anndra Grekiska saker med konstiga namn så går Stefan runt hemma i regniga Sverige med en viss smärta i dem nedre regionerna efter en liten justering av farbror doktor. Den här smärtan (å en viss svullnad) gör att Stefan är helt indisponibel från vissa sorters aktviviteter, som killar i allmänhet å Stefan i synnerhet, helst vill utöva en sisådär 7-8 ggr var dag.

Imorrn har det gått en vecka och Stefan börjar bli smått frustuerad över sin situation, varenda grej runt omkring assocoieras numera med snuskiga tankar som lätt leder till vissa reaktioner i dem nedre regionerna, reaktioner som inte är välkomna för tillfället då dem orsakar en ny dimension av smärta.

En annan rolig faktor med såna häringa saker är att när man är i det här läget så är det då lagen om alltings jävelskap träder in, det är nämligen oftast då man brukar få "the offer of a lifetime". Det här har hänt en kompis som gjort en liknande sak med sin "bästa vän" och gjorde honom helt indisponibel från roliga lekar med våta fuktiga områden. Han var i sin livs längsta dryspell och därför kunde han passa på att låta doktorn skära i honom lite då det ändå inte skulle påverka honom något. MISSTAKE! Han lyckades några dagar efter ingreppet få ett erbjudande av en stekhet glamourmodell som låg nånstans runt 11 på en tiogradig skala. Han fick förklara att han inte kunde och såg sen henne aldrig mer igen.

I lördags natt hände inte detta mig! Men det kanske kunde ha hänt. Iaf så satt Stefan uppe långt in på natten och när uret visade 02:30 så flög nästan Stefan upp i taket av att det helt oväntat bankades hårt på fönstret bakom honom. Utanför fönstret står alfahonornas alfahona. En sockerpulla med "bleached blond hair", som Nickelback hade sagt, och ett leende som lös upp halva Sverige. Hon stod där utanför fönstret och poserade å tryckte sig mot fönstret å hade sig. Stefan blev paralyserad och lyckades vinka till henne innan han sakta började inse att om det finns en gud så hatar han honom. Insikten att jag kan inte göra nåt med henne nu fick Stefan att ge tummen upp till henne och sen totalt ignorera henne tills hon gick. OK jag vet att bara för att en brud står å bankar på fönstret får man automatiskt inte knulla henne men dem två åren jag bott här har det fan aldrig stått några heta brudar å bankat på mitt fönster så varför just nu? Jo pga. lagen om alltings jävlighet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0